Родовите и семейните ценности – лекция на Аида

Защо децата ни днес получават най-лошия пример. Фалшиви образи и лъжливи представи за щастие. Все по-новите технологии диктуват ценностите, а семейството като добър модел се разпада. Вярваме, че тази тема е важна СЕГА, за имаме очи да гледаме в УТРЕ. Вярваме, че си заслужава да пазиш това, което обичаш за да могат внуците ни да растат в любов и приемственост. В дълг сме - към децата си!

Организатор

Информация

Родовите и семейните ценности – лекция на Аида

„Като се наведе отново над гергефа и тънката игла блестеше между пръстите й, младата жена видя в опънатото платно, като в огледало, ясно отражение на душата си, образите и на своите най-скрити мисли…“
из размисли на Султана от
романа от „Железният светилник“ – Д.Талев

Скъпи приятели,
С вълнение Ви каним на среща – лекция с дългоочакван гост! Чест е да я приветстваме с добре дошла и при нас!

✨ А͟И͟Д͟А͟ М͟А͟Р͟К͟О͟В͟С͟К͟А͟ – разговор, лекция за
„Р͟о͟д͟о͟в͟и͟т͟е͟ и͟ с͟е͟м͟е͟й͟н͟и͟ ц͟е͟н͟н͟о͟с͟т͟и͟ и͟ т͟я͟х͟н͟о͟т͟о͟ з͟н͟а͟ч͟е͟н͟и͟е͟ з͟а͟ н͟а͟ш͟е͟т͟о͟ щ͟а͟с͟т͟и͟е͟“.

🏠 ЗАЩО тази тема? –
С нетърпение ще очакваме денят, в който Аида ще говори по нея.
Само в книгите ли останаха разказите за истинска любов, здрави семейства, силни родове? Само в книгите ли останаха образите за семейното огнище, за масата около, която присядат всички за да споделят какво им се е случило през деня, и за да похапнат приготвената от майката домашна гозба?
Защо децата ни днес получават най-лошия пример. Фалшиви образи и лъжливи представи за щастие. Все по-новите технологии диктуват ценностите, а семейството като добър модел се разпада. Вярваме, че тази тема е важна СЕГА, за имаме очи да гледаме в УТРЕ. Вярваме, че си заслужава да пазиш това, което обичаш за да могат внуците ни да растат в любов и приемственост. В дълг сме – към децата си!

👉 Yogalab, бул. „Руски“ №53
📆 Кога: 31 МАРТ, неделя
⏲️ Начало: 12:00ч
💳 Цена на билет: 52лв.
👉🏻 Участието е САМО с предварително закупуване на билет през уебсайта на Yogalab. При регистрация изберете удобен за вас начин на плащане, линк тук👇

https://yogalab.bg/31-march-2024-ancestral-and-family…/

❗ При отписване по-малко от 3 дни преди събитието, сумата не се възстановява!
📲 Телефон за връзка: 0889898995 – Мария Папаянопол

Очаквани сте с 💚!
Нека заедно градим и пазим!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ЛЕКТОР –
Аида Марковска –
Холистичен и родов терапевт, преподавател, автор на книга, мотивационен оратор, евдемонолог /изследовател на щастието/, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти.
От 2012 г. се интересува и занимава с терапия на рода и родовите потоци. Тя е основател на Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“.
Ето каво споделя Аида за себе си:
„Като родов и холистичен терапевт, мотивационен оратор и учител търся и насочвам в духовните практики себе си и своите приятели. Практикувам и преподавам холистични методи за развитие на личността от четиринадесет години и за мен това е основно житейско призвание. Вярвам в баланса и възможностите за единение, вродени във всеки човек. Аз съм убеден оптимист, затова търся и откривам най-добрата и светла страна, която притежават хората, извеждам я на преден план и я осветяваме заедно за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.“

Повече за нея може да прочетете на www.aida.bg

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Билети are no longer available