Списание 8 НА ЖИВО: „Сила за живот”

Скъпи приятели на Списание 8, време е за нашия любим празник – есенното издание на събитието Списание 8 НА ЖИВО: „Сила за живот”! Силата, от която всички имаме изконна потребност, а все по-рядко успяваме да си набавим в задъхания си от тревоги и работа ден. Ще почерпим от нея, защото както всеки, който е бил на събитията ни знае и помни, те са буен извор на тази сила.

Организатор

Информация

Списание 8 НА ЖИВО: „Сила за живот”

Скъпи приятели на Списание 8, време е за нашия любим празник – есенното издание на събитието Списание 8 НА ЖИВО: „Сила за живот”!

Силата, от която всички имаме изконна потребност, а все по-рядко успяваме да си набавим в задъхания си от тревоги и работа ден. Ще почерпим от нея, защото както всеки, който е бил на събитията ни знае и помни, те са буен извор на тази сила.

✔️ Ще пием от мъдростта на ангелите в лекцията на терапевта Нели Конуей.

✔️ Ще чуем за изцелението на болести чрез регресия от писателя и езотерик Христо Нанев.

✔️ Кристалното дете на Варна Дария Тодорова ще ни разкаже за новите светли деца, които са тук да създадат по-красив свят.

✔️ Родовият терапевт Аида Марковска ще поговори подробно защо е нужно да изчистим напълно отношенията си с майка си, за да ни тръгне в живота,

✔️ O-р Людмила Емилова ще разкрие впечатляващите ползи на плодолечението, с което стотици хора се избавиха от нелечими болести и излишни килограми.

✔️ Световноизвестният писател и мистик Сал Ракели ще ни представи своята идея за това какво означава да бъдем здрави на всички нива и колко по-красив и пълноценен би бил живота ни тогава.

🎶 Върхът на магията, по стар осмически обичай, ще сложи Музиката. Николай Иванов „Ом“ ще поздрави публиката с изненадващи звуци, изтъкани от даровитите му ръце в неповторимо съчетание на стилове.

Знаем едно – ще бъде незабравимо, а понеже отново ще бъдем в залата на Sofia National Opera and Ballet, обстановката ще допринесе за тайнственото преживяване.

Вижте програмата тук

https://bit.ly/45K5kNP

Билети за събитието може да закупите тук

https://bit.ly/3YyrEGo

или на касата на Софийска опера и балет.

Ако нямате възможност да присъствате – разстоянието отдавна не е пречка да бъдем заедно.

Може да гледате онлайн събитието като закупите билет тук

https://bit.ly/3LjXDFT

Разгледайте и специалния ни сайт, посветен на събитието.

https://events.spisanie8.bg/

Тук може да станете част от миналите ни събития.

https://bit.ly/3yRj4YG