9-то лятно училище по изобилие и…реализация

И така…. празнично и вдъхновяващо обявяваме ЗАПИСВАНЕТО за 9-то лятно училище по изобилие и… РЕАЛИЗАЦИЯ за активно! Дати: 22-25 юни /еньовите дни/ Място: Терма СПА хотел с. Ягода, Старозагорско Тема: РЕАЛИЗАЦИЯ в живота, осъществяване, път към покриването между „wanna be“ и действителността; практически стъпки към това, да осъзнаеш кой си, какво можеш и как да го постигнеш. Ще говорим за отдалечаването от целите и защо се случва, как да го преодолеем; за скоростта на реализация в живота, множество практики; лични и екипни задачи и разбира се – тайнствата на Слънцестоенето. Още много теми + релакс, + приятелска компания и всичко това на цена 480 лв за 3 нощувки със закуска в двойна стая, СПА център, всички занятия в Училището. освен това знаете, че никой не си тръгва без подаръци от нас! Пишете ни или най- добре ни се обадете: delphy_plovdiv@hotmail.com 0889972087 – ВАНЯ 0898233118- ТОНИ Единичните стаи са много малко, хора, затова ако някой много иска да е в самостоятелна стая – непременно да побърза. Там цената също е по-висока -530 лв

Организатор

Информация

9-то лятно училище по изобилие и…реализация

И така….

празнично и вдъхновяващо

обявяваме

ЗАПИСВАНЕТО

за 9-то лятно училище по изобилие и… РЕАЛИЗАЦИЯ

за активно!

Дати: 22-25 юни /еньовите дни/

Място: Терма СПА хотел с. Ягода, Старозагорско

Тема: РЕАЛИЗАЦИЯ в живота, осъществяване, път към покриването между „wanna be“ и действителността; практически стъпки към това, да осъзнаеш кой си, какво можеш и как да го постигнеш.

Ще говорим за отдалечаването от целите и защо се случва, как да го преодолеем; за скоростта на реализация в живота, множество практики; лични и екипни задачи и разбира се – тайнствата на Слънцестоенето.

Още много теми + релакс, + приятелска компания и всичко това на цена

480 лв за 3 нощувки със закуска в двойна стая, СПА център, всички занятия в Училището. освен това знаете, че никой не си тръгва без подаръци от нас!

Пишете ни или най- добре ни се обадете:

delphy_plovdiv@hotmail.com

0889972087 – ВАНЯ

0898233118- ТОНИ

Единичните стаи са много малко, хора, затова ако някой много иска да е в самостоятелна стая – непременно да побърза. Там цената също е по-висока -530 лв