Курсове по Рейки в началото на годината

3 януари 2017

Микао Усуи е казал:

„ Рейки не само лекува болестите, но и развива нашите заложби, балансира духа и тялото и носи благоденствие…Днес щастието на всеки се свързва със сътрудничеството и желанието за всеобщ прогрес…Рейки Шики Рьохо е уникален и несравним с който и да е друг духовен Път. Затова бих желал да предоставя този метод за благото на цялото човечество.Всеки носи в себе си божествения план като резултат от обединението на тялото и духа.На множество хора Рейки носи Божествена благословия.”

Рейки е духовен път,

Рейки е около нас и в нас,

Рейки  е благословия,

Рейки  е възможност и надежда,

Рейки  е  любов,

Рейки е средство за осъзнатост и трансформация,

Рейки е нежна и щадяща терапия,

Рейки е практикувана из целия свят.

Рейки е …..   още много за всеки от нас ….

Заповядайте на обучения по традиционно Рейки в системата Усуи Шики Риохо, което ще рече „Лечение на Усуи чрез универсална енергия“.

Предвиждам два курса: Първо е курса във втора степен, за всички преминали първото ниво през миналата година.

8 януари, неделя, от 10.30 ч в „Шекина“ – Рейки второ ниво.

Във второ ниво на Рейки започваме работа със символите на Рейки. Те са лечебни свещени символи, които помагат за подобряване и усилване на потока на универсалната енергия. Основните символи в традиционното Рейки са Символът на силата, Символът на хармонията и Символът за лечение от разстояние. Тези символи по същество са имплементирани в съзнанието и аурата на практикуващия рейки във второто ниво и се смесват с метафизичните енергии на човека, съгласно собствените им характеристики. По този начин, когато практикуващия Рейки мисли, рисува или визуализира всеки от тези символи, те се свързват незабавно с необходимото ниво, вибрация и съответната характеристика на енергията.

Получават се следните резултати:
– Увеличаване и засилване на потока на енергия
– Съсредоточаване в същината на проблема
– Възможност за работа със събития
– Премахване на ограниченията на пространството
– И времето… Повлияване на събития в миналото и в бъдещето
– Концентриране на енергията
– Увеличаване на сензитивността и интуицията

 

На 4 февруари, събота от 10.30 ч  е първо ниво в същата система. В началото на пътя на Рейки е изключително вълшебно, трансформиращо, изцеляващо. Ще се научим да бъдем терапевти на самите себе си чрез полагане на ръце, чрез включване на универсалната енергия на всемира и чрез топло, приятелско отношение.

Курсистите получават материали, сертификат от Учителя си, необходимия брой настройки в нивото и цялостно обучение за работа в съответното ниво.

Като Учител по Рейки имам над 50 проведени курса в различните системи, над 400 ученика и множество прекрасни рейки приятели, открили нови хоризонти пред себе си с помощта на енергийните лечения. Доверете се на опита и знанието.
За повече информация…. е, сайта е пълен с контакти към мен. Заповядайте! Записването е задължително.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар