Семинари РЕЙКИ 1 и 2 ниво този уикенд в Пловдив

29 юни 2018

Снимка на Aida Markovska's Place for Peace.Микао Усуи е казал:

„ Рейки не само лекува болестите, но и развива нашите заложби, балансира духа и тялото и носи благоденствие…Днес щастието на всеки се свързва със сътрудничеството и желанието за всеобщ прогрес…Рейки Шики Рьохо е уникален и несравним с който и да е друг духовен Път. Затова бих желал да предоставя този метод за благото на цялото човечество.Всеки носи в себе си божествения план като резултат от обединението на тялото и духа.На множество хора Рейки носи Божествена благословия.”

Рейки е духовен път,

Рейки е около нас и в нас,

Рейки е благословия,

Рейки е възможност и надежда,

Рейки е любов,

Рейки е средство за осъзнатост и трансформация,

Рейки е нежна и щадяща терапия,

Рейки е практикувана из целия свят.

Рейки е ….. още много за всеки от нас ….

Заповядайте на обучения по традиционно Рейки в системата Усуи Шики Риохо, което ще рече „Лечение на Усуи чрез универсална енергия“.

На 30 юни , събота от 10 ч в гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо 56, ет. 4, офис 18, Търговски център Гранд е първо ниво . В началото на пътя на Рейки е изключително вълшебно, трансформиращо, изцеляващо. Ще се научим да бъдем терапевти на самите себе си чрез полагане на ръце, чрез включване на универсалната енергия на всемира и чрез топло, приятелско отношение.

Курсистите получават материали, сертификат от Учителя си, необходимия брой настройки в нивото и цялостно обучение за работа в съответното ниво.

За повече информация 0888 727094 и adi@boss.bg
Заповядайте! Записването е задължително.

 

ВТОРО НИВО:

Снимка на Aida Markovska's Place for Peace.В Първо ниво имаш вече настройка, която те свърза с енергията на Рейки. Това ти даде възможност да опознаеш по-дълбоко тялото си. Разпознаваш отделните му органи и усещанията във всеки един от тях. Чрез тези усещания и енергията Рейки можеш да им изпращаш енергия, топлина, любов и светлина. Като ги изпълваш с енергия ти им помагаш да работят правилно. Инициацията в първо ниво ти даде истински разкрития за твоето тяло на физическо ниво. Твоето тяло е „превозното средство”, в което се проявява Висшият Аз в Третото измерение.

Когато канализираш Рейки, независимо дали на себе си или на друг, същевременно изпращаш Любов и Светлина на Земята, на хората, на всичко живо и неживо. Ставаш проводник на Божествената енергия, която е само Любов и Светлина, за прокарването и разпространението й по цялото Битие.
Сега идва момента да опознаеш и другите си тела: менталното и емоционалното. Идва момента да отвориш сърцето си, да „прегърнеш” мислите и чувствата си, да ги лекуваш давайки им Любов и Светлина, с които да осветиш най-тъмните и отдалечени места в тях.
Идва момента да приемеш посвещението си във Второ ниво Рейки, да разшириш разкритията и знанията си, за тази свещенна енергия.
Във Второ ниво Усуи Рейки ще ти бъдат предадени три символа и техники за работа с тях. Нямаш ограничения в тяхното използване и е въпрос на твоята фантазия, да им намираш приложение. Чрез тях ставаш независим от мястото и времето, и можеш да осъществяваш връзка с всеки и всичко.Настройка и пълно обучение в Усуи Рейки Риохо второ ниво от мастер Аида Марковска. Неделя, 1 юли, 11 ч гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо 56, ет. 4, офис 18, Търговски център Гранд

Като Учител по Рейки имам над 50 проведени курса в различните системи, над 450 ученика и множество прекрасни рейки приятели, открили нови хоризонти пред себе си с помощта на енергийните лечения. Доверете се на опита и знанието.
За повече информация 0888 727094 и adi@boss.bg
Заповядайте! Записването е задължително.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *