fbpx

Десет думи – пароли, които ще ви помогнат да се избавите от проблемите и да постигнете желаното

Думите са магия. Всичко, което казваме, има огромна сила. В биоенергетиката има десет думи – пароли, чието произнасяне ни помага да постигнем желаното и да имаме късмет.

Също така има фрази, които подобряват живота ни и помагат на положителните мисли да се проявяват по-често. Тези фрази се наричат утвърждения. Те се различават от паролите по това, че силата им се крие в промяната на съзнанието и възгледите ви за света като цяло. Думите-пароли простичко привличат късмета на този, който ги изрича. Те с използват най-вече в ситуации, в които трябва бързо да се направи нещо или да вземе решение.

Най-ефективните думи-пароли са:

  1. Дума номер едно: “борба“. Тази дума работи най-добре, когато над вас е надвиснал проблем свързан със задължения. Ако правите нещо, което би трябвало да се получи от само себе си, но нямате сили за него, кажете тихо или на глас: “Пребори се с това”.
  2. Втората дума е “добро“. Ако усетите, че сте на път да избухнете в ярост, кажете си “добър”, “добър съм” или ” добра съм”. Тази дума ще ви помогне и в случаите, когато искате да отмъстите на някого. Не забравяйте, че това може да има отрицателни последици. Доброто винаги е по-силно от злото, затова повтаряйте: “добро”.
  3. Третата дума е “бъдеще“. Когато трябва да направите нещо спешно, но нямате сили или възможност да го сторите, кажете си тази дума – парола. Бъдещето е това, към което винаги се стремим. Бъдещето зависи от това, което правите сега, така че тази дума ще ви накара да намерите правилната мотивация и да изкорените мързела във вас.
  4. Четвъртата дума е “виждам“. Тази дума ни помага да намерим изгубени вещи, предмети. Разбира се, не монетата, която сме хвърлили в реката преди две години, а нещо наблизо. Когато трябва да тичате за среща или закъснявате, но сте загубили ключовете си, просто се успокойте и повторете думата за парола ” виждам”. Всичко ще бъде намерено по-бързо.
  5. Пета дума: “смелост“. Очевидно е, че тази дума трябва да се казва, когато се страхувате от нещо. Това може да е нещо осезаемо или неосезаемо: страх от провал, страх от тъмното, страх от самота и т.н.
  6. Шеста дума: “награда“. Когато сте изправени пред труден избор, тази дума може да ви помогне да определите какво да изберете, като определи най-подходящия вариант за конкретната ситуация.
  7. Седма дума: “почивка” или “отдих“. Когато не можете да изхвърлите от главата си това, което ви тревожи, кажете думата на себе си или на глас. Казвайте я толкова дълго, колкото е необходимо. Тази дума привлича положителна енергия и нейната магия ви позволява да се отървете от ненужните мисли и да се отпуснете.
  8. Осмата дума е “спокойствие“. Ако искате да постигнете по-бърз успех във всеки случай, който много ви ангажира, повторете тази дума-парола. Това ще ви помогне да избегнете стреса и да се настроите правилно.
  9. Дума номер девет: “любов“. Когато се карате с любим човек или ситуацията е нажежена и изходът зависи от вас, кажете си: “Любов”. Тази дума ви кара да си спомните колко е важно да следвате конструктивен, а не деструктивен път.
  10. Десета дума: “сила“. Много често се сблъскваме със ситуация, в която работата върви към своя край, но просто няма как да бъде завършена, няма сили или време за това. Хората в сферата на изкуството особено често се сблъскват с този проблем. Кажете “сила” на себе си и тогава ще можете да направите решителен скок към победата. Той помага и в ситуации, в които искате да се откажете и да спрете да опитвате.

  1 коментар за “Десет думи – пароли, които ще ви помогнат да се избавите от проблемите и да постигнете желаното

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.