6-ТЕ НАЙ-ОПАСНИ ВИДА КАРМА

22 април 2023

Артор Азаров

Скъпи приятели, предавам ви една интересна информация, която е близка до идеите за отработване на родовата орис и отработването ѝ. Аида

Страданията ни са свързани с болка по един или друг начин: физическа, емоционална или умствена.

А болката е импулс от тялото, че нещо не е наред. И тези импулси често не идват от физическото тяло, а от енергийното тяло. Но мозъкът ни смесва нещата. Процесите не работят правилно или някои части на тялото са увредени и не могат да изпълняват пълноценно функциите си.

Големият въпрос е защо се случва това?

Изследвах своята болката чрез визия -тоест разглеждах енергията, която в момента тече в частта от тялото, която ме боли. И виждах, че това е или мръсна енергия, или липсва каквато и да е енергия и тялото страда от липса на жизнена сила.

След това започнах да разглеждам защо се случва това.

Видях, че отвън винаги сме заобиколени от чиста енергия, която иска да взаимодейства с нас. И само нещо вътре в нас може да замърси постъпващата енергия, а понякога дори да я блокира напълно. Това, което замърсява енергията ни и я блокира, по някакъв начин е свързано с нашето его. А това, което оформя егото, е неправилното отношение към света и към потоците.

При това ние интуитивно знаем кое е добро и кое е лошо.

Да подобряваш живота на другите хора е добро, да им вредиш е лошо.

Да следваш мечтата и сърцето си е добро, да се подчиняваш на инстинктите си и на волята на другите е лошо.

Да твориш, да създаваш, да даваш живот – добро.

Да отнемаш живот, да лишаваш хората от ценностите, които са натрупали, да им пречиш да творят, е лошо.

Всичко, за което се знае, че е добро, е пътят към свободата и щастливия живот.

Тук няма църковен или морален императив, това просто е правилно от гледна точка на нашата човешка природа.

Когато живеем по този начин, ние не прекъсваме връзката си с потоците, не се чувстваме откъснати от света, не се чувстваме непълноценни. Когато се поддаваме на егото си, на тъмната си и непълноценна природа, ние прекъсваме връзката си със света.

Ако вземем чистите потоци и ги насочим, за да убием друг човек, те веднага почерняват. И са необходими невероятни, колосални усилия, за да може човек да ги върне в първоначалното им чисто, божествено състояние.

За всичко това може да се говори като за прояви на добра или лоша карма. Лошата карма се формира само от егото и от това, че се държим в разрез с божествената си природа. И това може да бъде както в този живот, така и в минали животи.

Уловката е, че получаваме известна енергия, когато правим неща, които влошават кармата.

Тези трохи енергия възбуждат енергийното ни тяло и всъщност можем да изпитаме проблясъци на блаженство от извършването на тези действия. Но отплатата, разбира се, е стотици пъти по-голяма от тези трохи. Така че удоволствието, което получаваме, е само илюзия, коварен капан.

Определил съм 6 основни провинения срещу божествената природа на човека, които влошават кармата.

1. Убийство

Убийство – Това е най-тежкият и най-болезненият вид карма.

В тялото кармата на убийството може да се прояви по различни начини – от обща слабост на тялото до ракови тумори и нелечими болести. При всички болести, при които е налице некротична енергия – енергията на смъртта, гниенето и разлагането е налице карма на убийството.

Когато практикувах енергийно лечение, повечето от болестите бяха диагностицирани като следствие от кармата на убийството. Когато успявах да унищожа егото, свързано с тази карма, тялото на пациента се връщаше в нормално състояние доста бързо. Например по този начин успях да излекувам мигрена, сърдечни заболявания, заболявания на женските органи.

2. Кражба

Кармата на кражбата се създава във всички ситуации, когато човек си присвои нещо, което не би трябвало да му принадлежи. Тя забавя тялото и ускорява емоциите и човек започва да се чувства тежък и някак си несъстоятелен. Тя може да се прояви по различни начини: например чрез нея съм лекувал бъбречни и стомашни заболявания. Но по-често се проявява като смазваща бедност, липса на пари, постоянна загуба на пари.

А кражбата в по-големи мащаби може само да притъпи емоционалната болка, но човек не става по-здрав или по-щастлив.

3. Предателство

Предателството е престъпление срещу доверието. Такива престъпления могат да се извършват на всички нива на социалния живот. Например в семейния живот кармата на предателството ще бъде породена от изневяра, в групите – от предателство към приятелите или разкриване на техните тайни, в големите корпорации – от сдружаване с конкуренти и предоставяне на секретна информация.

В тялото съм открил тази карма като заболявания на гърлото, очите или стомаха. В живота тя се проявява като патологична самота или изключително повърхностни връзки с хората, без доверие и истинско приятелство, много по-малко любов.

4. Измама

Кармата на измамата сковава шията и гласните ви струни, лишава ви от творческа енергия и като цяло значително намалява свободата ви на избор, принуждавайки ви да правите това, което другите избират за вас.

Много хора, които познавам и които страдат от депресия, просто са претоварени от тази карма. Но депресията, разбира се, има и много други причини.

5. Горделивост

Кармата на горделивостта по принцип е основна карма за нашето его.

Горделивостта е самовъзвеличаване в ущърб на другите съзнателни същества. Именно върху това се гради нашето его. Горделивостта е много очевидна под формата на телесни схващания и дори може да доведе до образуване на кръвни съсиреци. С нея е много трудно да се работи чрез потоците, бих казал, че е дори по-трудна от кармата на убийството.

6. Робство

Кармата на робството се проявява като всеки вид пристрастяване, когато човек не контролира волята си. Всичко това е свързано с факта, че веднъж той е нарушил свободната воля на другите, принуждавайки други хора или живи същества да се подчинят на неговото его.

Дори децата могат да влошат своята карма с егоистичното си поведение спрямо родителите си. Но и родителите не остават по-назад, отприщвайки върху детето цялата сила на своето непреодолимо его.

***

Изводът е, че средностатистическият човек просто се дави в океан от тези видове карма. Има и други видове, но те са по-безобидни.

А начинът, който открих за себе си, е работа с кармата чрез силата на енергийните потоци.

Защото по време на тази работа ние се свързваме отново с чистите потоци, унищожаваме цялата мръсотия и частите на егото в нас, които съответстват на тези потоци, и получаваме ново, свободно възприятие.

Всичко това ни доближава до истинската човечност, до онова божествено състояние, в което би трябвало да бъдем изначално.

Скъпи приятели, тези мисли са близки до разбирането за силата на енергийните родови потоци и тяхното влияние върху нас и живота ни. Ако искате да разберете повече за тези потоци, може да поръчате запис от мини семинара „Седемте енергийни родови потока“, където в рамките на няколко часа се разясняват принципите и работата с потоците на силата. Това се случва лесно ако се обадите на 0898 233 118 и поръчате записите. Аида

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *