Януари 2021 – какво ни съветват от ангелските светове

1 януари 2021

Честита Нова година, приятели! Ангелите са много вдъхновени от радостта и вярата, с която изпращаме мъдрата, силна, необикновена 2020 година.

С много любов към нас и с много деликатност те ни дават своите насоки – за да бъдем удовлетворени като живи човешки същества. „Вие сте много, много важни за нас – казват ни те, – всъщност сте ни най-важни във Вселената, защото наша задача е да бъдем до вас!“

В това отношение сме щастливи, мили хора, защото никога не сме сами – до нашите души, съвсем в сърцата ни има мили, любящи същества от светлина, които да ни вдъхновяват за нашия сегашен живот.


За вече настъпилия месец от новата 2021 година ангелите казват, че малко след празниците ще имаме поводи да бъдем по-неспокойни от обичайното, някои ще си позволят да изпаднат в трескавост. Силната им любов към нас подсказва, че е нужно да запазим максимално хладнокръвие и присъствие на духа, да благодарим за всяка секунда, миг, час и ден, в който животът ни учи да изразяваме свободната си воля с настоятелност, която не е натрапчива. Крамолите и сръдните на никого не помагат, мъдро е да проявяваме привързаност към доброто, сила и благост – особено в словата си, в изразяването на вътрешния си свят. Да потърсим в дълбочината на своята личност най-красивото проявление на Божествения Дух, за да може той да се проявява чрез нас, а не въпреки нас.
Януари е месец с две лица – весел и неспокоен, мил и нежен, но и изнервящо протяжен. Ще се люлеем в люлката му очаквайки студа да охлади страстите и да ни даде желаното обръщане навътре.

Работа! Да, ще се работи отново по текущите задачи, но някак вече с по-малко ентусиазъм, с повече отегчение, което обаче е коварната пързалка на настоящото време. Нужно и добре е да запазим своето добро настроение и през този месец, защото бъдещето надниква вече през притворените клепачи на съзнанието ни, за да ни прояви като най-отговорни, осъзнати, могъщи същества и тази сила е нужно да бъде под нежните пера на ангелските криле, а не под мощта на метала и оръжията.

Споменете си кои сте и какви сте създадени, скъпи сътворци на Вселената и дайте своя разумен дан в изграждането на висшите измерения!

Архангел Уриел

Сега е време за спокойно наблюдение, за дейно неучастие във вихрушките на ежедневието ви. „И спрете с рутината, моля, – казват Ангелите ни- сега тя наистина не ви приляга, защото сте в състояние да дадете много повече от това, което правите в момента.“

Напътствията са в посока да търсим, разбираме и проявяваме своята личност в условията на множественост и присъствие в общността.

Тази сутрин ангелите дадоха още една интересна препратка към януари. „Детството е най-важния период в живота на човека, – казаха ми те, – защото то е фундамента на начина, по който хората живеят живота си на възрастни. Ако в детството си сте натрупали спомени от най-различни, весели, вълнуващи, интересни и поучителни преживявания – на базата на тези спомени градите своя живот на големи хора. В детството любовта, привързаността, безусловната вяра, изумлението от живота, чудесата, игрите създават тези опитности, които възрастните вече правят свой живот. Опрете се на своите детски спомени, сега през тази зима, за да можете да направите ежедневието си приятно развълнувано, а не отегчително напрегнато.“

Нека през този хубав зимен месец бъдем заредени с оптимизъм, да намалим сарказма в хумора си, да преоткрием леките, ненатрапчиви разговори, за да може да почувстваме и лекотата на приказките, които сега създаваме, за да изчистим съзнанието си от тегобата на изминаващите изпитания.
Изпитите продължават, но ще бъдат вече интерактивни – повече неочаквани, по-малко ще сме подготвени, но нашата спонтанност ще бъде и нашето предимство за отлични оценки!

Желая ви вълнуващ, свеж, бял и чист ЯНУАРИ!

Ангелските ни напътствия за януари!

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *