Ангелски напътствия 2020

1 януари 2020

Ето я, дойде! Настъпи и ни потопи в интересни мисли и желания. 2020 – година под знака на числото 4. Стабилност, но и труд; твърдост, но и сила. Ще бъде интересна, защото е противоречива, пълна с много изпитания, интригуващи препятствия за преодоляване.
Акашовото послание, което дойде в ранните часове на Новата ни година е сложно и многопластово. Усетих с цялото си същество, че Ангелите искат да ни предадат важна и съществена информация извън полето на разбиранията ни. Не беше лесно за получаване. Относно това, дали аз съм го разбрала…. не знам. 🙂 Ще ви кажа точно след една година. Но ако вие имате усещане, че вниквате в това чудно послание, моля оставете своя коментар.

Моето пожелание за всеки от вас е за мирна, здрава и мъдра Нова година! Бъдете осъществени!

Скъпи наши братя,
Питате ни за Новата година. Тя е продължение на изминаващата, но ще има няколко нови предизвикателства за преодоляване.

Това, което искаме да ви предадем като послание се отнася до многопространственото съществуване. Вие ще пребивавате в няколко различни пространства едновременно и ще го разбирате и усещате съвсем осезаемо. Всъщност този начин на живот вече започва да ви става познат. Сякаш сте множество личности с една и съща ментална същност – вашето съзнание е в няколко измерения едновременно. Понякога това води до разминаване и липса на разбиране. Тази тенденция ще се задълбочи и разшири през Новата ви година, като ние вярваме, че постепенно това съществуване ще ви стане удобно и приятно. Не, не е страшно, че всичко сякаш се тресе и променя. Страшно би било само ако не успеете да се адаптирате, но уверяваме ви, вие сте създадени многомерни. Свиването в 3-4 измерения е нетипично за вас и сега идват времената на истинско съществуване на чудесната планета Земя.

Слънцето

Вашето и наше Слънце, тази чудна звезда, която е създадена, за да поддържа живота е на ваша страна. Молим ви, не се бойте да се обръщате към Слънцето като към разумно и живо същество, каквото то е. Всяка планета, която кръжи около него е също жива и мъдра. Тези невероятни същества ви говорят от хиляди години и вие вече чувате техния ясен глас. В космически план вие се движите към равновесната точка, излизайки от крайната тъмна точка и този път не е кратък, нито лесен, но установяваме мощно, че до момента успявате.

Земята

В планетен план нещата са аналогични – Земята пребивава в няколко пространства едновременно. Вие искате да знаете точно колко, но ще се учудите вероятно, защото пространствата, в които Земята е, не са само определен брой, но и са многопрофилни, многозначни и имат подпространствени варианти. Така че едно дробно число би било по-подходящ отговор и по-близо до реалността. Но тук сега това число не е водещо. То може и скоро вероятно ще се промени. Тези промени са важни, защото ще ги усещате през кожата си, през разума си, през чувствата си, най-вече през общуването и разбирането за света.

Хората

Първо: ние сме с вас. Навсякъде и във всичко. С всеки. Едва след това ви казваме – ще се справите. Понякога в последния момент, понякога – с много усилия, но ще се справите. Ще се справите с това многополярно съществуване. Тази година ще сте ограничени в действия, във възможности, ще ви се иска да се разбунтувате, да „вземете мерки“, да излезете от ступор, да действате. Молим ви за още изчакване. Не бива да търпите, а да проявите мъдрост. Не бива да си траете, а да проявите умереност.

Умереност

Думата на 2020 е умереност. Ангелите сме създадени от материята на умереността и сега ние ще я споделяме с вас във всеки момент. Защото от това зависи как ще продължат времената. В окото на бурята е тихо, спокойно и сякаш нищо не се случва, но вие знаете че това е измамно. Молим ви да броите до сто, до хиляда, да премисляте много пъти и тогава, когато сте напълно наясно да действате. Не прибързвайте! В моментите, в които търпението ви се изчерпа ще се случват тези неща, които не са желани. Освен това, въздържането от прибързаност ще ви даде възможност да видите нещата във всяка от реалностите, в които пребивавате. А в различните реалности всичко е различно: течното е твърдо, светлото е тъмно, топлото е студено, мъдрото е ограничено. Затова ви е нужна всяка информация, за да преминавате през живота си с лекота.

В личен план най-важни остават отношенията и общуването. Не, не е нищо друго. Това остава акцентът, центърът и абсолюта на годината. Опитвайте се да се разбирате, правете всичко възможно да вниквате в мислите, усещанията и желанията на всичко около вас и едва тогава разположете себе си в правилната позиция на ненасилие, на комфорт и удобство; в огромния свят има място за всеки и за всичко през цялото време.

Наблюдавайте времето. То ще се променя – секундите ще са дни, дните – секунди. Времето променя своя равномерен ход, за да развие свойството плазменост. Процесът вече започна. Както се досещате, това е необходимо, защото в различните реалности ще се движите с различно темпо и интензитет.

Увеличава се светлината в определена посока, точно в определен поток на реалността. Разбира се, това ще бъде усетено като разлика в степента на усещане за Вселената и Твореца. Е, нека ви кажем така: светлината ще бъде насочена в правилната посока – тази към СЛИВАНЕТО и ЕДИННОСТТА. Това е по-ясно, нали?

На добър час, мили братя, мили хора, в Новата ви година, ние ви обичаме от самото си създаване и така ще е до Вечността.

Господарите на АКАША

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара