Камъните на 2020

4 януари 2020

За настоящата година лечителите с кристали и бижутерите са се спрели на следните вълшебни кристали и полускъпоценни камъни, които да бъдат емблема 2020: ауралит 23, прасковен лунен камък и розов кварц.

Ауралит 23

Ауралит 23 е лечебен кристал на базата на аметист, който се съдържа поне 23 други минерали и това го прави мощен кристал за лечебна и енергийна работа. Това е забележителен майсторски лечебен кристал, който може да използвате, за да събудите и активирате вашата коронна чакра. Ауралит 23 ще задълбочи връзката ви с Духа и ще засили ефектите от вашата медитация. Той съдейства на всички чакри, но най-вече на Коронната ни чакра Сахасрара.

Ауралит 23

Прасковен лунен камък

Прасковеният лунен камък e е кристалът на новото начало. Той е свързан със сакралната чакра Свадхищана. Сакралната чакра е центърът на съзиданието, радостта, играта и удоволствието. Прасковеният лунен камък е перфектният кристал, който да използвате, когато създавате живота на вашите мечти.

Прасковен лунен камък

Розов кварц

Розовия кварц е кристал за сърдечната чакра Анахата, който насърчава и привлича любовта във всичките ѝ проявления и форми. Известно е, че усилва творчеството и въображението. Използвайте розов кварц, за да поддържате сърцето си центрирано и да приветствате енергията на любовта. Този кристал събужда сърцето ни за истинска любов и милосърдие към другите.

Розов кварц

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *