fbpx

Ангелски благословии – София, 13 декември

Ангелски благословии с Аида

Заповядайте на 13 декември, петък от 18.00 ч в София, център “Питагора”, кв. Изток, ул. “Димчо Дебелянов” 16

Ангелите са светли, нежни същества, в строга и божествена йерархия, които имат за задача да напътстват и съпътстват човека в неговото земно проявление. ?Ангелите са носители на вярата, надеждата и любовта в света на хората. Ангелската мъдрост се проявява в нашето ежедневие всеки миг. Ангелите представляват качествата, добродетелите и правомощията на Твореца в най-чистата им форма. Те не само канализират енергията от Божественото за нас – хората, но също така и от нас до Божественото. ?Ангелите-пазители са възложени на нас чрез всички въплъщения на Земята. Те са с човека от раждането до прехода му към смъртта, както и след това в живота ни между животите. Те ни защитават, когато сме в беда, помагат ни да се приспособим към човешкото съществуване при зачеването и раждането ни, съдействат при извършване на нашия божествен план тук, на Земята.
?Ангелите отговарят на много безмълвни молитви или настойчиви желания на сърцето. Ангелите са винаги с нас. Но ние не винаги знаем как да се свържем с тях.
Връзката ни ангелската лечебна енергия и как да общуваме с тези благословени светлинни работници е тема на лекцията на Аида Марковска.

?Практиката включва докосване с ангелска енергия и вълшебните послания на Ангелите – Господари на Акаша за участниците в този празник.
?Продължителност:
– на лекционната част около 40 мин.
– на практиката 40 мин.

Ще се радвам да ви видя, мили приятели от София!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.