Ангелски благословии – София, 13 декември

12 декември 2019

Ангелски благословии с Аида

Заповядайте на 13 декември, петък от 18.00 ч в София, център „Питагора“, кв. Изток, ул. „Димчо Дебелянов“ 16

Ангелите са светли, нежни същества, в строга и божествена йерархия, които имат за задача да напътстват и съпътстват човека в неговото земно проявление. ?Ангелите са носители на вярата, надеждата и любовта в света на хората. Ангелската мъдрост се проявява в нашето ежедневие всеки миг. Ангелите представляват качествата, добродетелите и правомощията на Твореца в най-чистата им форма. Те не само канализират енергията от Божественото за нас – хората, но също така и от нас до Божественото. ?Ангелите-пазители са възложени на нас чрез всички въплъщения на Земята. Те са с човека от раждането до прехода му към смъртта, както и след това в живота ни между животите. Те ни защитават, когато сме в беда, помагат ни да се приспособим към човешкото съществуване при зачеването и раждането ни, съдействат при извършване на нашия божествен план тук, на Земята.
?Ангелите отговарят на много безмълвни молитви или настойчиви желания на сърцето. Ангелите са винаги с нас. Но ние не винаги знаем как да се свържем с тях.
Връзката ни ангелската лечебна енергия и как да общуваме с тези благословени светлинни работници е тема на лекцията на Аида Марковска.

?Практиката включва докосване с ангелска енергия и вълшебните послания на Ангелите – Господари на Акаша за участниците в този празник.
?Продължителност:
– на лекционната част около 40 мин.
– на практиката 40 мин.

Ще се радвам да ви видя, мили приятели от София!

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *