Август 21 – напътствията на ангелите ни

1 август 2021

В жегата на август ще се усили и жегата в нас. Времето е ваканционно и изисква, настоява да бъдем по-свободни, по-неангажирани, по-фриволни и да се настроим за оптимизъм. Времето и силите настояват да си починем добре, наистина наистина добре, да отдъхнем от всичко, което ни тревожеше, сбърчваше челата ни и даваше храна за безпокойство на ума ни.

Мили хора, ангелите са категорични, че през август е нужно УСИЛИЕ, за да избегнем усилията. „Усилие“ означава да влезем в силата си, да овладеем себе си, да наложим с воля и разум да бъдем добри, чувствителни, нежни, спокойни, овладени, да имаме поглед към красотата и реда в природния свят и да се обръщаме в сърцата си както един към друг, така и към нея – майката, която храни всинца ни- природата с милост и разбиране.

Ангелите ни молят усилията ни да не са борба, нито битка, било за здраве, за мир или за надмощие. Усилията ни да бъдат само в посока хармония, равновесие, вътрешен покой, разбиране, съдействие и приятелство. Този месец е праг на изпитание на нашето търпение, като /тук и аз се изненадвам -бел.А./ ни призовават търпението ни да не бъде патерицата, която ни държи изправени, а да бъде този лост, с който ще пренапишем историята на своя живот. Търпението, което има майка, която нежно повива плачещото си бебе и му пее песента на покоя.

Нека знаем, че бъдещето за което говорим е всъщност настояще. Нека нито един вик, нито един фалшив стон, нито воплите на измамните демони не ни отклоняват от спокойствието, баланса, идеята за тиха, нежна радост и възторг от силата и красотата на съТворения ни свят. Творим в него заедно с мощните сили на доброто и ако някоя сирена ни призовава с жални стонове да послушаме песента ѝ, за да я спасим от нея самата, ангелите настояват да проявим мъдростта на Одисей и да се привържем към мачтата на кораба ни, който плава към нашата родна Итака- светът на нашите родове, земя, сила, на нашите богове.

Няма по-силен човек от този, който знае какво е вътрешното му кредо и е убеден в него, без да го внушава на останалите, а само като показва с пример и любов истинността му и красотата на вътрешния си свят, осветен от това кредо.

Спокоен и вълшебен август. Бог с нам, ние с Него!

Welcome August Quotes. QuotesGram

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар