ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСЕКИ ЧОВЕК НА ТАЗИ ЗЕМЯ СМЕЛОСТ

6 февруари 2022

accomplishment action adventure challenge
Photo by Pixabay on Pexels.com

ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСЕКИ ЧОВЕК НА ТАЗИ ЗЕМЯ СМЕЛОСТ.

Смелост да се отдръпнете от онези, които веднъж наистина са ви предали. Смелостта никога да не се обръщате назад и да можете да погребете с достойнство надеждата, която ви е смазала до смърт. Смелостта да не се ровите в паметта си, за да си нанесете нови рани и да не отдавате енергията си на някого, който някога е плюл безотговорно и бездушно в душата ви.

Смелостта да направите правилния избор, без да си заравяте главата в пясъка като страхливец и да пренебрегвате знаците, които ви изпраща Вселената.

Смелостта да погледнете в очите най-страшната истина и след това да не се самосъжалявате, а да се радвате, че сте успяли да разпознаете врага навреме и да пренебрегете опасността, с която ви заплашва.

Смелост да обичате тези, които сърцето ви обича и да го запазите живо, когато сте изгубили любовта си или сте били изгубени в своята кауза, неразбрани и отхвърлени.

Смелост да се изправяте от колене след всяко падане и да чакате крилата ви да пораснат отново, когато са били откъснати заедно с месото от гърба ви. Смелост да отворите отново крилете си за нов полет над цялата земна помия, изливаща се от всяко ъгълче на човешкото ни мизерно общество.

Смелост да се усмихвате през сълзи на този живот и да сте готови да изградите щастие дори върху руините на разбитото си сърце.

Смелост да обичате отново и отново този свят и тези хора, това съществуване в добро, като всеки път влагате още повече нежност във всичко.

СМЕЛОСТ ЗА ИСТИНСКИ ЖИВОТ! ЖЕЛАЯ НА ВСЕКИ ЧОВЕК НА ТАЗИ ЗЕМЯ СМЕЛОСТ.

person sitting on mountain cliff
Photo by M Venter on Pexels.com

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар