fbpx

Какво ни съветват ангелите за декември месец от бурната 2021 г

brown and white wooden heart shaped decor
Photo by Pavel Danilyuk on Pexels.com

Прелистихме единадесет месеца вече. Ето последният лист от тази невъзможно различна, предизвикателна и бурна 21-ва година на 21-ви век.

Разбира се ангелите имат своите добри послания за нас. В ангелските селения, където цари разбирателство и хармония, където задачата на всички е да са отзивчиви, добри и съдействащи, където ангелските йерархии не се състезават и не подреждат себе си в игри на власт, но дават себе си в любовта – там сега описват най-добрите им напътствия за идващите зимни дни.

Измерване – това е важната дума на месеца. Ще мерим себе си и другите с различни аршини, ще получаваме различни стойности. Ще опитваме да се състезаваме в различни дисциплини- най-добър или най-хитър, най-щедър или най-тих, най-разумен или най-точен. Всяко състезание ще бъде мярка само за едно- колко сме поумнели и колко сме се издигнали над всяка дребнавост. Мярките, които готвим за другите, всъщност ще мерят нас. Затова нека не се спускаме по тази пързалка на кой е повече, по-по- и най-…, но да минем в идеята за равновесието и равностойността.

Ангелите ни напомнят, че във всеки отнас е поставена точната мярка на Божествената искра и на Божестевното присъствие и няма разлика в между нас в това.

Ще е хубаво да си припомним на кого какво сме обещали. Много ще ни е важно да си спазим думите и това, което сме рекли да си го изпълним, защото имаме нужда да повярваме в собствената си сила и дума. Мнозина не помнят или нарочно забравят обещанията си, отлагат ги месеци, години, но ето – идва време да се изпълнят. Това важи и за светлите обещания да бъдем по-верни на своята Искра и да не позволяваме тя да трепти незабележимо в сърцата ни като ни припомня нашия произход на светли същества.

Събираме се повече със себе си през този месец, в дълги, но приятни диалози за постигнатите ни дела, за положените напред усилия, за стремежите ни да поправим щетите, които нанесоха неразумността и страха навсякъде около нас.

white angel figurine on brown dried grass
Photo by Guilman on Pexels.com

Силата си да намерим и в общуването помежду ни. Да не забравяме да чуваме другите, също да не забравяме да си кажем каквото и ние искаме. Да говорим с останалите разумно, но истинно – това ни съветват сега. Нека не притаяваме тайни, да не се смущаваме да казваме разбиранията си и вижданията си и да не оставяме своята истина погребана под пластовете на недоразуменията.

Има и още една дума: топлина. Топлина в думите, в дома, в разбиранията, във всичко. Топлината няма да позволи да се свием като съсухрени бобчета, а ще ни разшири и даде простор на духа ни. Топлината нека да бъде истинска, от душа и сърце, опитвайте да влагате топлинка във всяка думе или действие.

ВЕСЕЛ и ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИЧЕН ДЕКЕМВРИ!
ЩАСТЛИВИ И КРАСИВИ ДЕКЕМВРИЙСКИ ДНИ!

star shaped christmas lights
Photo by Olenka Sergienko on Pexels.com

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: