Енергийно изчистване на предмети

13 септември 2019

Винаги има нужда да се почисти енергийно предмет в дома, в офиса или нещо, което сме закупили. Всеки предмет, който често ползва;е е добре да мине такова или подобно енергийно пречистване.

Споделям с вас един от методите, който предлага Дмитрий Верищагин в своята книга „Одушевяване“:

Изчистване чрез загряване и сливане

„Взимаме в дланта си предмета /или насочваме дланите си към него, ако е голям, бел. А/ и мислено от дланта изпращаме енергия към него така, че тази енергия да го прониже, буквално да се напои с тази енергия. Следете усещанията си – предметът трябва да става все по-топъл,у все едно се нагрява от вашата ръка.

Yoga Healing Arts

След това погледнете внимателно предмета и следете за усещанията си. Ето че предметът се е нагрял, той е попил вашата енергия, но все пак вие ясно виждате и усещате, че предметът съществува отделно, а вашата ръка също е отделна. За сега това е чужд за вас предмет.

Сега вашата задача да слеете предмета в едно със своята ръка. Продължавайте да го нагрявате енергийно и наблюдавайте как се образува обща аура между предмета и ръката ви, общо енергийно поле.На енергийно ниво предметът се слива с вашата ръка и става единно цяло с нея. Изчакайте, като гледате предмета, достигнете до усещането за пълното сливане. Изчакайте момента, когато ще почувствате пълното сливане на ръката и предмета.

Изчистване чрез звукова вибрация

Ако имате добър музикален слух и развита чувствителност, може да приложите и друг метод. Вземете предмета в ръка, нагрейте го енергийно и се опитайте да усетите енергийните вибрации, които излизат от вашата ръка. Тези вибрации са аналогични със звуковите колебания и вие можете да почувствате в тях някакъв звук, някакъв тон. Постарайте се мислено да настройте предмета към тези вибрации. Усетете, как тези вибрации проникват в предмета и той започва да вибрира, да звучи като камертон. От начало тоновете му няма да са чисти, но постепенно той ще “запее” все по-чисто и по-чисто, в синхрон с вашата ръка. Когато предметът “запее” без дисонанс – това означава, че той е готов, изчистен е достатъчно добре.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *