Акашови записи 2 ниво, Активиране на 12-те нишки на ДНК

Второто ниво на този семинар е посветено на медитативно и интуитивно общуване с разпознаване на енергиите на архангелите, извисените учители, висшите ни и духовни наставници. Активирането на 12 -те нишки е великолепна практика за цялостност и завършеност на човешката ни структура. По време на активацията нишки от светлина се спускат от звездната чакра и са разстилат на 12 нишки. Всяка се завива под формата на спирала и ограждат тялото ни. 12-те нишки интегрират в себе си 7-те основни лъча на Съзнание плюс 5 нови способности на физическо ниво. Всяка една от тези способности ще бъде различно развита във всеки отделен човек, но основата за нейното развитие ще бъде дадена с активирането на 12-те нишки. В това ниво ще ви посвети Аида Марковска - мастер в Акашови записи.

Организатор

Информация

Акашови записи 2 ниво, Активиране на 12-те нишки на ДНК

Продължаваме чудесната си работа в Акашовите пространства с цел да опознаем Светлите същества , с които общуване.

Второто ниво на този семинар е посветено на медитативно и интуитивно общуване с разпознаване на енергиите на архангелите, извисените учители, висшите ни и духовни наставници.

Активирането на 12 -те нишки е великолепна практика за цялостност и завършеност на човешката ни структура.

По време на активацията нишки от светлина се спускат от звездната чакра и са разстилат на 12 нишки. Всяка се завива под формата на спирала и ограждат тялото ни.

12-те нишки интегрират в себе си 7-те основни лъча на Съзнание плюс 5 нови способности на физическо ниво. Всяка една от тези способности ще бъде различно развита във всеки отделен човек, но основата за нейното развитие ще бъде дадена с активирането на 12-те нишки.
В това ниво ще ви посвети Аида Марковска – мастер в Акашови записи.

За записване- тел. 0898 233118 г-жа Тони Каменова – личен асистент и сътрудник на Аида Марковска

както и на мейл: mira@aida.bg

Необходимо е да сте посветени в Акашови записи 1 ниво от Аида Марковска.

Стойност: 250 лв.
Плащане по банков път за
„РОДОВА ПРИКАЗКА“ ЕООД
IBAN BG91UBBS81551012361402
ОББ, КЛОН ПЛОВДИВ
или в брой в деня на семинара

дата: 16 март 2024 г, 10 ч

Място: Център „Делфи“ Пловдив, ул. „Св.Св.Кирил и Методий“№15, зала „Епистеме“ , 1 ет.

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Билети are no longer available