Виолетовият пламък на Сен Жермен в София през февруари

Виолетовият пламък е свещеният огън на Светия Дух, който ни носи свобода и изцеление. Хората, занимаващи се предимно с духовни практики, притежават виолетова светлина, която преобладаващо вибрира в аурата им. Виолетовият пламък също е и енергията на милосърдието, прошката и трансмутацията. Виолетовият пламък е известен на духовните адепти от хилядолетия. Повторно е предоставен от възнеслия се учител Сен Жермен и представлява Седмия лъч на Вселенското съзнание. Той има силата да преобразува енергиите пораждащи заболяванията в Любов и Светлина; да ни накара да изпитваме дълбока радост и мъдрост, необходими ни за преодоляване на трудностите в живота ни. Работата с този пламък ни синхронизира с чистата космическа енергия на Любовта, Волята и Мъдростта.

Организатор

Информация

Виолетовият пламък на Сен Жермен в София през февруари

Мотивите:

Знаете, че Виолетовия пламък е събитие, което правя в чест на моите Учители един път годишно.

През декември проведох такова обучение в София и в Пловдив и се получи интересно- мнозина позвъниха и поискаха пак да го проведем в София.

За мен това е изненада – в голямата София има толкова много учители, преподаватели, събития и сцени, че къде ти да имам място … Не се шегувам, това реално си го мисля, защото в Пловдив събитието си събира доста хора, въпреки че също сме голям град. У дома и стените ми помагат.

Но ето, интересна история, отново ме викате в София.

Дали в София ще съм у дома? Ще дойдете ли?

Аз преподавам този пламък с много плам и много възторг, с истинско вълшебно изумление посвещавам в него, защото зная силата и категоричността на тази невероятна посветителска практика.

Тя идва на света по интересен начин, остава тук като лечение на душата, на сърцето и ума, за да достигне до всеки и да изпепели в него всяка тревога, нещастие и тъга.

Затова ще пътувам към София с надеждата, че ще помагат и стените, защото ще съм като у дома.

Мястото, където ще проведем посвещението е в самото сърце на столицата и е много уютно и щедро на чиста енергия.

Ами това е.

Всичко останало обичайно го има в събитието.

Какво е Виолетов пламък

🙂
Виолетовият пламък е свещеният огън на Светия Дух, който ни носи свобода и изцеление. Хората, занимаващи се предимно с духовни практики, притежават виолетова светлина, която преобладаващо вибрира в аурата им. Виолетовият пламък също е и енергията на милосърдието, прошката и трансмутацията.
Виолетовият пламък е известен на духовните адепти от хилядолетия. Повторно е предоставен от възнеслия се учител Сен Жермен и представлява Седмия лъч на Вселенското съзнание. Той има силата да преобразува енергиите пораждащи заболяванията в Любов и Светлина; да ни накара да изпитваме дълбока радост и мъдрост, необходими ни за преодоляване на трудностите в живота ни.
Работата с този пламък ни синхронизира с чистата космическа енергия на Любовта, Волята и Мъдростта.
Виолетовият пламък ни помага да изчистим токсините от клетките си, да трансформираме негативната информация, записана в етерното, менталното и емоционалното тяло от настоящето или минали животи.
Семинарът се провежда за около 4 часа, след него вие сами можете да разпространявате и настройвате в енергията на Виолетовия пламък своите приятели.

Лектор: Аида Марковска – рейки учител, посветена във Виолетовия пламък през 2010 г.

В началото на събитието Рая Попова ще представи Етеричните масла на doTerra и тяхното силно лечебно въздействие, особено сега през зимния грипен сезон.
Ще имате възможност да усетите ароматите и силата на различните етерични масла, както и да закупите продукти и книги по темата.


Цена за цялото събитие: 96 лева, платими на място или по сметка:
„Родова приказка“ ЕООД
KFC Банк /Райфайзенбанк/, България, клон Пловдив
IBAN: BG93RZBB91551012361402
BIC: RZBBBGSF
Дата: 10 февруари, 2023 г. Петък
Място: София,
Social Innovators България
ул. „Дякон Игнатий“ 19, етаж 2
Начало: 14 ч
Край: 18 ч.
За въпроси и повече информация: 0898233118- Тони Каменова и mira@aida.bg

Аз и вие. В София. Защо не?