Ориста на предците ни – наша съдба, обучителен семинар с Аида в София

„Ориста на предците – наша съдба“ е обучителен модул от Школата за родова терапия. По време на обучението разглеждаме законите, които движат родовата система, процесите, които определят нашите мисли, действия и резултатите от нашата дейност. В рода законите са природни и въздействат без значение дали ги познаваме или не, като ни тласкат към личности, модели на поведение и избори, обусловени от нашите родови травми. Родовата травма е емоционално неотработено събитие, което е събудило в предците ни чувства: обида, гняв, тежест, несправедливост, безпътие, безрадостност. Заедно с Аида Марковска ще научим и за потоците на енергията в рода, какви биха могли да са причините за състояния като бездетие, безпаричие, бездомничество, самота.

Организатор

Информация

Ориста на предците ни – наша съдба, обучителен семинар с Аида в София

Събитието е подходящо както за психолози и психотерапевти, така и за хора, които проявяват интерес към психотерапията и личностното си развитие.

✅ „Ориста на предците – наша съдба“ е обучителен модул от Школата за родова терапия. По време на обучението разглеждаме законите, които движат родовата система, процесите, които определят нашите мисли, действия и резултатите от нашата дейност. В рода законите са природни и въздействат без значение дали ги познаваме или не, като ни тласкат към личности, модели на поведение и избори, обусловени от нашите родови травми. Родовата травма е емоционално неотработено събитие, което е събудило в предците ни чувства: обида, гняв, тежест, несправедливост, безпътие, безрадостност. Заедно с Аида Марковска ще научим и за потоците на енергията в рода, какви биха могли да са причините за състояния като бездетие, безпаричие, бездомничество, самота.

В рода всичко е логично и взаимосвързано. Елате с нас, за да разберете именно как се случва това.

Лектор:
Аида Марковска

📅 Кога?
Първи ден 11.02.2023
от 10:00 до 17:00 часа
Втори ден 12.02.2023
от 10:00 до 14:00 часа

📍 Място на провеждане:
София, бул. Янко Сакъзов 1, ет.2

🎫 Запиши се тук:
https://www.almatherapy.bg/…/orista-na-predtsite-ni-nasha…

Ранна регистрация: 250 лв.
Късна регистрация: 290 лв.