Благословия от рода – Just Be ритрийт

Благословия от рода В моята практика измежду най-добрите методи за връзка с предците е т.нар. творческа визия. Визията е метод, чрез който достъпваме до родовото поле и можем да „видим“ и „усетим“ с вътрешните си сетива посланията на предците ни. Срещаме се с тях в нашето родово поле и създаваме връзки или връщаме травми, получаваме добри думи, наречени от мъдрия ни народ благословии. Това ще бъде нашата практика- всеки от нас, в релаксирано алфа-състояние ще срещне своя род и ще открие своя предтеча, който му е завещал усилието на травмата. Ще я върнем с признание и почит и ще помолим предците ни за добрите слова, с които да дадат криле на мечтите и желанията ни.

Организатор

Информация

Благословия от рода – Just Be ритрийт

Пролетен justbe ритрийт 2022
Какво включва ритрийтът?
Седем двучасови терапевтични практики, водени от едни от най-добрите терапевти в България;
Едночасова Smart Walk практика + Шинрин – Йоку
Две нощувки със закуска и вечеря в хотел Лион**** в Боровец

ПЕТЪК, 3 юни

5:30-7:30 PM | Аида Марковска | Благословия от рода

Благословия от рода

В моята практика измежду най-добрите методи за връзка с предците е т.нар. творческа визия. Визията е метод, чрез който достъпваме до родовото поле и можем да „видим“ и „усетим“ с вътрешните си сетива посланията на предците ни. Срещаме се с тях в нашето родово поле и създаваме връзки или връщаме травми, получаваме добри думи, наречени от мъдрия ни народ благословии.
Това ще бъде нашата практика- всеки от нас, в релаксирано алфа-състояние ще срещне своя род и ще открие своя предтеча, който му е завещал усилието на травмата. Ще я върнем с признание и почит и ще помолим предците ни за добрите слова, с които да дадат криле на мечтите и желанията ни.

Практиката е лека, достъпна за всеки, не изисква физическо усилие, но изисква пълно разбиране и отвореност към рода. Нужни са постелки, на които да полегнете или поседнете, възглавнички за удобство, леко одеяло за комфорт. Вашият род ви очаква!