ЦЕнностите в новото време

Приятели в Благоевград, Тази събота, 15 октомври, от 14 ч ще имам радостта да ви срещна на любимия фестивал "Здравей, Здраве!". Заповядайте- ще говорим за ценностите в новото време и защо те са толкова важни, колкото и старите ни родови ценности. ЩЕ направя съпоставка, кое е за добро, кое- не съвсем и ще разкажа интересни истории. Модерни или традиционни да бъдем, за да сме успешни?! Елате, за да чуете какво мисля по този въпрос и да споделите и вашите разбирания. ЦЕННОСТИТЕ В НОВОТО ВРЕМЕ #лекции #практики

Организатор

Информация

ЦЕнностите в новото време

Приятели в Благоевград,

Тази събота, 15 октомври, от 14 ч ще имам радостта да ви срещна на любимия фестивал „Здравей, Здраве!“. Заповядайте- ще говорим за ценностите в новото време и защо те са толкова важни, колкото и старите ни родови ценности.

ЩЕ направя съпоставка, кое е за добро, кое- не съвсем и ще разкажа интересни истории.

Модерни или традиционни да бъдем, за да сме успешни?!

Елате, за да чуете какво мисля по този въпрос и да споделите и вашите разбирания.

ЦЕННОСТИТЕ В НОВОТО ВРЕМЕ

#лекции#практики

АИДА МАРКОВСКА Родова приказка с Аида Марковска

Аида Марковска е една от основателките на Националния фестивал „Здравей, Здраве“. Тя е талантлив мотивационен оратор, родов терапевт и основател на Школата по родова терапия „Задругата на родонавтите“. Заедно с Ваня Кънева ръководят и „Училище по изобилие и…“. Работи в областта на личното усъвършенстване и знанието за българския род, като вдъхновява, обучава и мотивира почитателите си в стремежа им към смислен и успешен живот.

Темата на тазгодишната ѝ лекция на 15-16 октомври е невероятно актуална и необходима на всекиго от нас. „Ценностите в новото време“. Как да ги опазим, как да внесем и нови стойностни стремежи в светогледа на младия модерен човек? Доколко е възможно в условията на разпад и хаос във всички сфери на човешкия живот да се въздигнем отново като културна, духовна, благородна, можеща и образована народност в рамките на Европейската общност от разнородни етноси и култури.

За да знаете повече и да разберете себе си от различна гледна точка, посетете безплатно лекцията на Аида Марковска на 15-16.10.2022 г. в ЦЛТРДБ Младежки дом – Благоевград. Очакваме ви!