fbpx

Прогноза февруари по фън шуй, 3 февруари- 5 март

Това са прогнози , които следя и предполагам, че може да са полезни и за вас. Може да видите източника, който ползвам.

Източник

Месецът на металния тигър започва на 3 февруари. На преден план излизат емоциите и способността ни да се справяме с недоволството, критиката и конфронтацията. Агресията е напълно разбираема реакция на враждебността.

През февруари обаче цялата ви воля трябва да бъде събрана в юмрук, за да не отговорите с грубостта на грубост. Ако наистина искате да се скарате, изчакайте до следващия месец – и тогава, видите ли, причината за кавгата ще загуби своята значимост. Опитайте се да не се обиждате от негативни атаки във вашата посока – не забравяйте, че през февруари хората ще имат засилено чувство за справедливост, те ще искат да докажат своето твърдение на всяка цена. Но не се дръжте агресивно. Ако имате избухливост като черта на характера, тогава практикувайте дихателни упражнения – преди да кажете нещо не особено добро на събеседника, вдишайте и издишайте поне три пъти.

И бъдете особено внимателни, докато шофирате – негативните емоции могат да причинят инциденти.

Погрижете се за стомаха, панкреаса, далака, черния дроб и жлъчния мехур – те са отговорни за спокойствието и търпението на човек. Ако сте сигурни, че имате проблеми с тези органи, тогава ги лекувайте. Още по-добре се ангажирайте с превенцията на стомашно-чревни заболявания, укрепете имунната система и дихателните органи, които сега са в уязвима позиция поради възможни сезонни настинки. Яжте пшеница и пилешко месо, пикантни храни (различни от суров чесън) и зелен лук. Ограничете употребата на ферментирали млечни продукти, вкл. кисели млека, кефир, айрян и заменете цитрусовите плодове с витаминни добавки.

Не забравяйте , че периодът на ретрограден Меркурий започна през януари и ще продължи до 21 февруари – това време е неблагоприятно за всички начинания (не можете да подписвате документи, да отваряте бизнес и т.н.). Сега е по-добре да възобновите и завършите отдавна започналия бизнес.

Февруари 2021: благоприятни дни

  • на 15, 27 февруари – можете да започнете дългосрочен бизнес и проекти, от които се очаква траен ефект (сватба, стартиране на бизнес, подписване на важни документи, инвестиране в недвижими имоти и ценни книжа). Не е подходящо за родените в годината на плъха.
  • 7 февруари и 3 март – всеки бизнес, от който се очаква положителен резултат, ще има успех: годеж и сватба, стартиране на бизнес и подписване на документи, изграждане и преместване, търсене и започване на работа. Не е подходящ за родените в годината на дракона.

Февруари 2021: неблагоприятни дни

  • на 4, 5, 16, 17, 28 и 1 март – в тези дни не можете да започнете никакъв бизнес и да подредите нещата.
  • 8, 11, 20, 23 февруари и 4 март – не се препоръчва започване на пътувания и подаване на документи до държавни и други органи.
  • 9, 12, 21, 24 февруари и 5 март – за тези дати не планираме да ходим на лекар и не правим важни срещи.
  • 10, 22 февруари – дните не са подходящи за започване на краткосрочни дела и подписване на документи.
  • 13, 25 февруари – не можете да стартирате дългосрочни проекти и да подписвате важни документи.
  • 17, 19 февруари – „дни без богатство“: не можете да подписвате документи, да отваряте бизнес, да извършвате финансови транзакции, да извършвате търговски сделки, да планирате презентации, да отивате в командировка

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.