fbpx

Финансите и родителите ни

От “Училище да изобилие и радост”, превеждаме за вас:

Майка и баща

Майка и баща - те дават сила и енергия за живота
Майка и баща

Баща ни – той олицетворява финансите, творчеството, реализацията и богатството в нашия живот.
Майка ни е живота и неговото напълване, въплъщение.

Парите идват при нас, ако се отнасяме положително към баща си, без значение какъв е той. Той ни задава програмата. Приемаето на баща ни е нашето творческо начало и наш инструмент. С други думи, трябва да постигнем съгласие за това какъв вид „гаечен ключ“ имаме (независимо дали е ръждясал или златен), неговата функционалност е важна – с помощта на „този ключ“ ще печелим пари.

Имайки претенции към бащата, автоматично ги имаме за всички мъже (това се отнася както за мъжете, така и за жените). Като приемаме бащата (мъжете), си позволяваме да имаме пари. Ако не приемем мама, няма да можем да използваме тези пари за удоволствие, защото мама е нашето състояние, татко е нашето действие. И парите трябва да ни носят удоволствие!
Ал. Палиенко

Вълната на изобилието – лятно училище 2019

Джуджевата къща в Панагюрище
Джуджевата къща в Панагюрище

На 5, 6 и 7 юли в гр. Панагюрище ще имаме възможност да разкажем за тези и още закони на изобилието и радостта с Ваня Кънева. 
Места в Джуджената къща вече няма, но има места в семинара 🙂
Заповядайте! Подробностите са тук.
Вълната на изобилието е тема на много семинари, но на този семинар може да разберете синтеза между езотеричното и екзотеричното виждане за изобилието и богатството.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.