fbpx

“Колкото повече- толкова повече” – темата за изобилието през Новата година в “Новото време”

“Новото време” през Новата година – стартира на 5 януари с великолепната тема за изобилието в живота: “Колкото повече- толкова повече” и с двама забавни гости, изобилни с мъдрост и житейски опит: Ваня Кънева и Павел Павлов.

Какво: Рубриката на Аида Марковска “Новото време” по радио Дарик, Пловдив с тема “Колкото повече – толкова повече”

Кога: 5 януари, 11 ч.

Къде: По радио Дарик Пловдив на 105,40 МХц и в YouTube канала на радио Дарик, Пловдив

Гости: Ваня Кънева и Павел Павлов

Ваня Кънева е позитивен психолог. Позитивната психология e науката, която изучава силите и добродетелите, които могат да направят обществата процъфтяващи. Целта на позитивната психология е повишаване на благоденствието в живота на всеки отделен човек и на всички хора на планетата. Благоденствието е колективно занимание, трудно е да благоденстваш сам. Пълноценно лично благоденствие е възможно в благоденстващо общество. Благоденстващият човек има потребност да споделя своите постижения със света. Благоденстващото общество се създава от хора с визия за това, какво следва да се направи за всеобщо благо.

Павел Павлов е инструктор по “Бидейки Енергия”, геолог и философ, изобретател, мечтател и горски човек. Бидейки Енергия е образователна програма, създадена през 2010 г. от Аерин Александър и Майлс Рийд – преки ученици и наследници на известния антрополог д-р Карлос Кастанеда. От тогава те обучават и създават голяма общност от приятели, преподаватели и практикуващи по целия свят. Павел Павлов започва обучението си при тях от самото начало и е преподавател от 2011 г.  Разширявайки познанието си, практикуващите запазват младостта, гъвкавостта и жизнеността си, като се връщат към своя Път със Сърце и вървят по него с Радост и Обич. Бидейки Енергия е съвременно проявление на древна приемствена линия, кореняща се хилядолетия назад в познанието на мъдреци, населявали територията на сегашно Мексико.

Слушайте ни на вълните на радио Дарик, Пловдив всеки първи петък от месеца от 11 до 12 ч.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.