fbpx

Юли и напътствията на ангелите

Довиждане на хубавия, слънчево-дъждовен, морско-работен и много силен юни 2021. Благодарим за хубави дни и нощи, юни!

Юли, здравей! Какво ще донесеш? Нуждаем се от напътствия на нашите ангели!

Силни, мощни енергии идват през юли. Няколко силни енергийни потока и конфигурации ще оформят лятното ни ежедневие. Ангелите ни призовават да се подготвим за доста наситени дни, с много емоционални вълни, които ще ни люлеят нагоре и надолу като в бурен океан. Море и вода няма да са чужди думи и понятия и мнозина ще е хубаво да намерят време и възможности за кратък отдих около водна стихия. Всъщност водата е водеща сега и така ще бъде чак до към 21 -вия ден на месеца, затова всичко, което включва вода: чистене, плискане, миене, къпане, разтваряне… ще бъде благословено. Сега е времето на горещата вода и именно тя ще ни е нужна в горещото време. Сега стоплената от Слънцето вода има лечебни сили и съветът на ангелите е да си правим всеки ден слънчева вода и да я имаме като напитка за деня. Освен друго тя става и чиста, свещена течност за осветяване на помещения, за лечение, за поръсване и благословия.

Реките и водопадите може да са нашите убежища спокойно, с поклон към слънчевите и водните сили, към водните господари и горските обитатели.

Силата на Земята сега е в покой, тя е устойчива, твърда и придава смисъл на нашите начинания. Нека намираме радост във всяко общуване с природата, което ще е жизнеутвърждаващо през идния месец. Вече няма и не искаме да говорим нито за страх, нито за болести, имаме нужда само от чисто проникновение със силите, които движат този свят.

Енергийно ще бъдем мощни, всяко желание ще може да се реализира просто на момента. Затова бъдете отговорни към своите въжделения и обмисляйте просбите си към небесата- чисти и отворени за всяка наша дума, казана със сила и страст. Не позволяваме на горещия гняв да буйства и го охлаждаме с проветриви нощи на мир и тишина. Слушаме песните на птиците и песента на щурците, като внимаваме да не ни постигнат отровни думи, празни обещания и чудовища от сенките. Отровата е в силата си, но именно срещу нея можем да бъдем и ние силни с добра дума, радост, спокойствие, ведрост и мир в душата.

Желая ви прекрасен месец юли, приятели!

Събитията, които ни очакват може да откриете тук!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.