Коледна викторина с награда

13 декември 2018

Коледна игра: викторина с НАГРАДА! Хо-хо-хоу….


Приятели, приготвила съм интересен, но не много лесен въпросник за ангелите и архангелите.

Моята мисия и моята цел в този живот е знанието, чистото, истинското, но и забавното и полезното знание. Затова ОБЯВЯВАМ, че ако отговорите вярно на поне 10 от 19-те въпроса ще върна към ваш мейл моят личен НАРЪЧНИК ПО ЩАСТИЕ.


Да, няма да е лесно, но отговорилите вярно и пълно на въпросите ще получат от мен награда – PDF синтез на най-добрите според мен начини за постигане на лично щастие.

Очаквам отговорите ви на мейл: aidaonego@gmail.com  най-късно до 28 декември!

ПП: Може да се подсказва добронамерено. Важното е да усетим архангелската сила и красота и тяхната мощ на любовта!

И така ВРЕМЕ ЗА ВИКТОРИНАТА:

Викторина АРАХАНГЕЛИ

 1. Какво означава думата „Архангел“?
 2. Кои са първите седем Архангела?
 3. Кои са Седемте висши Архангела, почитани в православния свят?
 4. Можете ли да напишете и опишете накратко небесната йерархия?
 5. Кой Архангел помага на шаманите, родилките, на всички нови начала, пази музикантите и артистите, свързва ни със земните енергии, подхранва корените на дървото на живота, отговаря за усвояването на лечебните енергии, увеличава земната ни жизнена енергия и ни помага да постигнем стабилност и равновесие, подсилва чакрата „Звездата на земята“?
 6. Кой архангел отговаря за природните феномени, защитава контактьорите, работи за просветлението, отразява Божествената светлина, увеличава температурата на тялото, премахва сексуалните блокажи и преградите пред страстта, обновява енергиите ни, дава воля за живот, създаден е от първите седем, отговаря за коренната ни чакра?
 7. Кой архангел отговаря за общуването, креативността, изкуството, децата, вестител е на архангелите, усилва оптимизма ни, отговаря за втора чакра и името му означава Силата на Бога и  е от първите седем, държи в ръката си рог?
 8. Кой архангел носи красотата на Бога и е жълт, отговаря за райските врати, изкуствата и красотата, за позитивното мислене и мъдростта; който ни свързва с вътрешния ни глас, дава ни радост и усилва нашето самочувствие, отговаря за трета чакра и е от първите седем?
 9. Кой Архангел е елмазено зелен, отговаря за лечението на хората, природата и на всички същества, носи на света науката за светлината, висшата духовна интелигентност, закриля учените и лечителите, предвожда ангелите-хранители на хората, дава рецептите за лечение и носи утеха, създаден от първите седем? Името му значи „Господ лекува, лечебната сила на Бога“.
 10. Кой Архангел вижда Бога, има розов цвят и защитава света от ниските енергии? Помага при взаимоотношенията на хората ,помага в кариерното развитие, за душите-близнаци, въздига енергията на нашите емоции до възвишени божествени чувства, подпомага ни в тежки, преходни моменти, създаден от първите седем и работи за здравето на нашата четвърта чакра?
 11. Кой Архангел носи славата на Бога и отговаря за лечението с естествени, природни средства, отговаря за астрономията и астрологията, носи енергията на Луната,помага при възнасянето на душите, съдейства за общуването с Божествената енергия чрез ясно разбиране и ни помага да изпълним мисията в живота си, има тюркоазено син цвят и е с енергията на тимусната жлеза?
 12. Кой архангел е Богоподобен, създаден пръв, има наситено син цвят и ни освобождава от страх и тревоги, вдъхва смелост и вяра, дава ни посока, защитава човечеството, предвожда легионите на светлината, носи златен меч и чаша с енергията на живота?
 13. Кой Архангел знае тайните на Бога, има светлосин цвят, той е божествен магьосник, помага за развиване на интуицията, знае всички тайни на Вселената, помага в езотериката, свещената геометрия, в принципите на осъществяването и материализацията, отговаря за квантовата физика и за висшите нива на свръхвъзможности?
 14. Кой Архангел е този, който ни води към Бога, има светло индигов цвят, отговаря за чакрата над третото око и ни води в ангелския свят, усилва общуването с ангелите, помага за духовното ни развитие, помага да поемем кормилото на съдбата си, да заявим свободната си воля, премахва нервността и тъгата, помага да сме независими и лекува душите ни?
 15. Кой Архангел носи справедливостта на Бога, има виолетов цвят, отговаря за състраданието, преобразуването, божествената алхимияи създава силна духовна защита, премахва болки и умора, отговаря за теменната ни коронна чакра, и също е от първите седем?
 16. Кой е този, който стои до трона на Бога, а при нас хората отговаря за осма чакра, наречена „Звездата на душата“; има ясен бял цвят, отговаря за индиговите хора, за Акашовите записи, за връзката на Небето и Земята, активира възнасянето и нашето Меркаба тяло от светлина, лекува всичко във всички измерения, бил е в човешко тяло и е млад архангел?
 17. Кой архангел е наречен Цар на светлината и Цар на добродетелта, има всички цветове на дъгата, отговаря за пречистването ни, върховен жрец на Светлината, отговаря за развитието на светлинното ни Меркаба тяло, обединява всички архангелски енергии и особено седемте лъча на Божественото съзнание, работи в четвъртото измерение, свързва нашите светлинни тела със земното ни тяло, носи ключовете от Царството на Бога или т.нар.светлинни кодове на Светлината, представлява Светия дух и е всъщност женския аспект на Самия Бог?
 18. Кой държи във фокуса си всички Потенциали и работи непрекъснато над внасянето на нови условия и разгръщането им по-пълно и по-дълбоко в Творението? Кой позволява енергиите да се проявят с целия си потенциал, да достигнат максимума си до степента, която еволюцията позволява? Той търси нови начини да разшири Творението и неговите проявления, да фокусира пълните способности за съзидание, и да ги синхронизира с изискванията на Божествения План. Той се занимава с точното пресмятане на времето, не в земния смисъл, а от еволюционна гледна точка.
 19. Той не се занимава директно със Земята, а с цялото Творение, с всички потенции. Той може да насочи безкраен брой Ангели, за да се направи каквото е необходимо.
  Този Архангел също е добър приятел и невероятно същество – излъчващ величие и мощ. В него има много енергия и ведро излъчване – авторитетна фигура, но в Божествен смисъл. Той е способен да ти даде насоки с пълни подробности, указания и разбиране; и тези насоки ще бъдат следвани от вас, повярвайте ми. Този Архангел държи в центъра си енергията на Творението; и ако някъде има нужда от фокусиране на повече енергия в определено време, той или неговите Ангели ще направят това. Гаутама Сидхартха, известен наЗемята и като Буда, е работил продължително с него, известен и като Архангела на Перфектността. Кой е той?
Коледна викторина

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар