LONDON 2022 – едно дълго очаквано пътуване в града на 20К българи

8 май 2022

Здравейте, българи в Обединеното кралство, българи в Лондон и всички приятели,

След толкова много покани и обмисляне, след разни безобразни пандемии, трудни и невъзможни преходи и полети, вече е време да се срещна с вас и да ви разкажа за рода и българската родова традиция.

Преди две години направих един вълнуващ семинар, наречен „Живот в чужбина- личен избор или родова повеля“ и сега на живо ще бъда с вас, за да ви разкажа повече за вашата лична необходимост да сте там, в чужбина, далече от дома, сред „чуждите“ хора, както и дали това е наистина ваше решение или нещо ви е завело в този огромен, мегаполюсен световен град.

Знаете самите англичани как държат на традицията си, на тяхното си и колко трудно и почти невъзможно е да „им вземеш ума“ и да те видят, чуят и приемат такъв, какъвто си – самороден къс балканско злато, със златно сърце, отворен ум и жажда за работа, с която не само да си изхраниш семейството, но и да постигнеш мечтите си за свят, пълен с мир, добро и чудеса.

Разбира се, ще отговоря и на въпросите ви – особено ако вече сте видели видеата в този сайт и в YouTube, в които говоря за силата на българския ни корен.

Приготвила съм два семинара: по един в събота и в неделя с различни теми и насоченост, може да изберете единият или другият, но също и двата; да дойдете сами, но и с приятел и близък; можете да питате активно или притихнали да обмислите, това което ще чувате от мен. Всичко си може- по български, по нашенски – аз ще говоря повечко, а после вие ще питате спокойно и на воля. Стига да знам отговорите: ще споделя всичкото си знание и опит.

С мен ще е Нели Йорданова- дипломиран родов терапевт от Школата ни за родова терапия „Задругата на родонавтите“, която ще бъде моя домакин в Лондон и ще запише, насочи и поговори с всеки от вас, който иска да се видим.

Датите: 22-23 октомври 2022г. от 11:00 до 18-18:30 ч

Семинар на 22 октомври, събота: „Законите на рода – нашият компас в живота“. Ще преподам и разгледаме подробно десетте родови закона, които движат нашата скрита динамика. Всеки закон е не само житейски постулат, а биологично, природно утвърждение, срещу което да се върви е болезнено и трудно. Можем да си дадем свобода и сила чрез познаването на тези закони.

Семинар на 23 октомври, неделя: „Живот в чужбина – личен избор или родова повеля“ е много подробно разглеждане на силите, които ни водят в чужда страна и възможностите да бъдем успешни където и да сме в чужбина.

Място: Builders Arms Лондон, Великобритания
https://buildersarmsnewbarnet.co.uk/
Адрес: 3 Albert Rd, London, Barnet EN4 9SH, Обединеното кралство

Цени:

  • * 1 семинар: 80 паунда;
  • * 2 семинара: 140 паунда;
  • * Цена за двама за 1 семинар: 140 паунда;
  • * Цена за двама за 2 семинара: 260 паунда.
  • Цената включва семинарна такса и лека, подкрепяща почерпка
  • Всеки посетител може да си заяви обяд на място
  • Наблизо са две метро станции до центъра на Лондон и има места за паркиране

ЗАБЕЛЕЖКА: При запитвания и проявен интерес мога да направя и следобедно занимание на 21 октомври, петък от 18 ч до 21 ч. със свободен разговор или теми, зададени от вас, с цена 35 паунда на човек, за двама от семейство или домакинство 50 паунда; за двама приятели – 60 паунда.

Записване и въпроси: в България e Мирена 0898233118,
в Лондон е Нели: +447843158373 и на mira@aida.bg

Моля да изпратите това съобщение на вашите приятели в Великобритания.

И накрая, въпреки че е клише, много ми се иска да видя всички вас, но местата са силно ограничени. След запълването им няма да имаме възможност да записваме повече хора.

ЗА БЪЛГАРИЯ!

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *