Как да изчистим паричния си канал и да допуснем изобилието в живота си

9 юли 2021

Материалният свят е богат и разнообразен. Има всичко, за да зарадва всеки човек. И всичко е достатъчно, има от всичко за всеки!

Защо тогава има толкова много гладни, бедни и болни по света? Потокът от пари винаги е готов да се излее върху човека като дъжд от злато.

Какво пречи на този поток? Лошата карма? Злата съдба? неподходящата наследственост? И защо хората развиват взаимоотношения с този тип енергия по толкова различни начини?

Искам да подобря финансовото си състояние.“ Такава молба често се чува на сесия по родова терапия, рейки или холистично въздействие . Хора от различни възрасти, различни професии, различни нива на доходи питат:

  • „Откъде мога да взема пари, за да реализирам желанията си?“,
  • „Как да се отърва от дълговете си?“,
  • „Как да се отърва от заемите?“,
  • „Как спра да броя всяка стотинка, спестявайки за себе си и близките си? ”,
  • „Какво да правя, с какво да се занимавам, за да печеля достатъчно? ”.

Моята задача като консултант не е да отговарям на тези въпроси, а да помогна на човека да открие какво блокира финансовия поток и пречи на материалното изобилие в живота му.

Къде е „шлюзът“, който пречи на парите да текат като широка река?

 И, най-важното, кой го е затворил и го държи затворен?!

Ще ви разкажа за няколко начина, по които можете да започнете търсенето на такива „шлюзове“.

  1. Всички ние сме обусловени от детството си.

 На първо място, това е детството, където родителските и учителски забрани от рода на „искаш много – ще получиш малко“ са създали навика да живеем „според чергата си“.

Ето една такава примерна история. Малко момиченце моли майка си да й купи голяма красива кукла от горния рафт в магазина за играчки. Тя наистина иска тази кукла, но майка й просто се тресе от раздразнение и казва: „Не бъди глупава, откъде да взема толкова пари!“. Момичето започва да плаче горчиво. Нека да разгледаме този момент:  „Какво наистина чувства и мисли майката?“ Тя е раздразнена: „Никога не съм имала такава кукла и няма как да купя и на нея!“

Да последваме спомените на майката: „Следвоенният период … Баба е сама с три деца … Няма нищо … Няма храна, за какви кукли да става въпрос …децата са гладни, няма пари “.

А сега се гмуркаме  в мислите на бабата: „Защо се родих момиче? Защо си играх с кукли? Защо родих деца въобще? Сега децата ми ще умрат от глад и болести! Как ще се справя, как ще оцелеем?“

СТОП!. Да развържем тази плетеница: момиче-кукла-дъщеря-глад-смърт. Връщаме се при бабата. В следвоенните години тя с удоволствие и радост създава кукла от стари парцали и я слага в леглото на дъщеря си. Сега да се върнем в магазина. Раздразнението на майката изчезва: „Аз нямах такива кукли, моите бяха парцалени, но дъщеря ми може да има. Рожденият й ден е точно след няколко седмици. Куклата може да бъде чудесен подарък! “ Момичето вече не плаче, тя знае: „Ако много искаш нещо, парите ще бъдат намерени“.

2. Дълбоката памет на предците

Друг мощен източник на блокиране на паричните потоци са родовите програми. И няма значение дали вашите предци са били обезвластени, репресирани или убити от собствените си подчинени и слуги. Във всеки случай материалното богатство може да бъде здраво свързано в паметта на вашите предци със заплаха за сигурността и дори на живота.

Ето друга история. Прадядото имал голяма, хубава къща в града, която построил с тримата си сина. В  годините на комунистическия строй къщата се харесва на някои от новите управници, прави се донос с обосновка: „Кулак и богаташ“ – прадядото е репресиран и заедно със семейството си е заточен в Белене. Извод в рода: „Да си беден, без дом, без покрив е по-безопасно и то по-безопасно за цял живот!“ Как ви харесва тази родова програма? Когато душата вика „не!“ на парите, защото някой е пострадал имайки пари и имоти.

3. И накрая, нашите собствени многобройни и разнообразни преживявания от минали въплъщения, в които не сме си обещавали нищо за богатството и добри пари!

Ето още една интересна история. 70 или 100 години преди наши дни. По пътя върви млад мъж, пълен със сили, надежда, усмихва се на слънцето. Той е влюбен и ще се ожени, но преди това трябва да спечели малко пари. За целта той отива в града, където е нает да работи на черния пазар. Човекът е доста силен, плаща му се добре и след няколко месеца се връща по същия път понесъл торба с пари. Но тогава се случва неочакваното: удрят го по главата отзад, отнемат му торбата и го оставят да умре в канавката.

СТОП! Тук спираме и бавно започваме да разбираме мислите, чувствата и образите, които идват при този спомен. „Лежа със счупена глава. Чувствам ужасна болка. Главата ми жужи. Всичко е заради парите! Защо отидох на работа?! Защо ми трябваха тези пари? Къде са те сега? Не, не, нямам нужда от тях! Виждам фуния, която изсмуква всичко. Всичко, което ми беше скъпо и ми даваше сили. Опустошение и безсилие – това е, което носят парите … „

След това ще последваме тази душа в Света на душите, където мъдрият Ментор обяснява на душата, че тази фуния се е появила в резултат на много подобни преживявания, много „не ”, „Не искам ”, „ не мога ”, „няма да ”, „ нямам нужда ”от минали превъплъщения. Казва, че е дошло времето да излекувате душата от това бреме от миналото и да си кажете: „Да“, „искам“, „мога“, „ще“, „успявам“!

Сега изпитвате изключителен прилив на сила, желание и готовност да изживее живота си „пълноценно“, позволявайки на паричния поток да се влива свободно в живота ви!

  • Искате ли да знаете какво точно блокира вашия паричен поток?
  • Какви вярвания и страхове сте наследили?
  • И кои сте донесли със себе си от минали животи?

След като усвоите методите от Училището ни за изобилие и хармония ще можете:

да идентифицирате и премахнете причините за блокиране на вашия паричен канал;

откриете и да откажете ограничителните вярвания, наложени в детството;

ще проучите и промените отрицателните парични програми от всякакъв вид;

ще си припомните вашите богати и бедни превъплъщения;

ще формирате нови взаимоотношения с енергиите на парите и материалното благосъстояние.

ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ПО ИЗОБИЛИЕ И ХАРМОНИЯ с Аида и Ваня в Старозагорски минерални бани

По материали от тук

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар