fbpx

Мафоз /звуков ред/ на Седемте Атаи

За почитателите на Древната магия, прилагам едни звуков ред, който води до промяна на състоянието на съзнанието без никакви странични ефекти или вреда. Ползва се, за да се извършват ритуални и обредни практики от всякакво естество.

Звуковите мантри, напявания, речитативи са древен метод за постигане на лек транс. Всяка майка, приспивала бебето си ги е ползвала…“Нани, нани, нани на…“. Децата от всички култури играят често игри, придружени с такива „странни“ речитативи, които понякога се наричат броилки: „Онче, бонче, счупено пиронче..“

Следващият звуков ред /мафоз/ се използва, както и мантрите, като звуково заклинание за потапяне в транс. Ако мафоза се използва като мантра и се рецитира в продължение на няколко минути, ще усетите как съзнанието се променя, става по-широко, в ушите ви се чува бръмчене, жужене или свистене. След няколко минути рецитиране можете да се заемете с необходимите практики, тъй като всички ритуали и магически дейности стават по-силни след навлизане в променено състояние на съзнанието (ПСС).

„Имана Атая
Дарана Атая
Онтана Aтая
Банго Атая
Кастон Атая
Езон Атая
Интон Атая.“

Ще се върнете в нормално състояние в рамките на 10-15 минути, след като приключите с рецитирането на тази Мафоза на Седемте Атая на Древната магия.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: