Магия за зачеване

19 октомври 2020

Споделям ви интересна магическа практика, която има известен православен привкус, насочена към зачеване на желано дете.

Жената я прави за себе си, като е нужна дълга конопена, вълнена или памучна връвчица – бяла или с натурален цвят т.е. небоядисана. Чете се от млада луна – както е сега – от 3 до 6 лунен ден може да се започне. Чете се 40 дни по ред, като след казването на молитвата се връзва по едно възелче на връвчицата, която се пази да не бъде видяна от никого другиго освен от жената, която си чете за зачеване. Пази се до 40 дни след раждане на детенце, после се връзва на плодно дърво или се слага под тежък камък.

„В името на Отца, Сина и Дух Свети, призовавам към себе си – робинята Божия …..(името)…. – духа на моя дом, стопана ми, като моля ръцете ми да напълнеят, тялото ми да се закръгли, краката ми да потропват силно, защото с дете /деца/ да се заплодя. Така както Месечината расте с всеки ден, както към себе си се добавя, така и аз, Божията робиня …(името)… да зачена, в утробата ми дете да расте и да пораства. В името на нашия Господ, Исус Христос, Спасителя, амин, амин, амин. В името на Господ Бог и Пресвета Богородица, амин, амин, амин. Благословена Богородице, призовавам те да бъдеш мой помощник в това дело и да ме благословиш, от мене всички болки и мъки отклони. Амин, амин, амин.“

Знам, че ако един силен копнеж се подплъти с действия и със силна вяра и емоция той се реализира.Не твърдя, че е правилно или не. Подавам знание, което стигна до мен, възможно е да помогне на тези, които имат нужда и го сторят. За мен тази молитва не е издържана в духа на православието, знам, че в требниците си има специални молитви за зачеване, които се четат в храмовете. Но също знам, че всяка молитва речена от сърце призовава желаното, благославя го и го сбъдва.

Ако добавите и обетно наричане към гореща молитва, като следвате дадения обет – няма начин да не се случи раждане на детенце.Успех!

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар