Ангелските напътствия за м. май 2021

1 май 2021

Здравейте, приятели!

Попитах ангелите – какво ще е най- добро за всички нас през месец май? Ето какво отговориха:

Май! Каква вълшебна дума е май. Истински възторг от това, че сме в силата си, в най-красивият месец, в най-вълнуващите преживявания. Май е възторгът на младостта в най-голямото и великолепие, абитуриентският месец в годината, апотеозът на вярата в себе си.
Май 2021 е месец на творческите инициативи, на сдружаването, на обединяването, на тръпката от непознатото- но тази приятната, вълнуващата тръпка, месец на рафтинга по живота, когато всичко изглежда и е на една ръка разстояние, лесно, чудесно, приятно. Според нашите добри ангели през май ще отдъхнем и ще върнем в себе си това, което много ни липсваше напоследък – това, което убиваха в нас целенасочено през последната година – че нас ни има, че сме значими, че можем и че се справяме добре. Май носи вярата в доброто, в човешкото общуване и в смисъл на този живот.

Този път ще проявим наивност, ще повярваме и в лъжи, ще ни подвеждат- не е изключено да попаднем на измами и да се натъкнем на разни мошеници. Тук вниманието ни трябва да е повишено, но нека пък това да не отклонява нас от пътечката, обсипана с цветя и хубави приключения. Наивността е прелестна, когато е искрена и чиста и ангелите ни казват, че понякога е допустимо да се случи с нас. Не се натъжавайте, ако някой ви подведе, махнете с ръка и запомнете, че вие сте значими във всяко свое проявление- дори в това на най-чистата наивност.

През май и ще забравим някои неща. Забравата не е полезна, особено ако никак не умеем да се пазим и съхраняваме. Но нека да забравим лошото, а доброто да продължим да пазим в сърцата си. Молят ни ангелите да не забравяме добрините, които са ни дадени; да не забравяме тези, които са ни помогнали и да си спомним добрите си дела- своите и на останалите хора.

Чисто ще е през май, ако оставим дрязгите и претенциите настрана и не спорим, а се самоомагьосаме във великолепието на цветове и аромати. Съветът е да се погрижим за вътрешната си чистота до блясък.
МЛАДОСТТА, ЗАEДНОСТТА и ЧИСТОТАТА – кодовите думи на май.

Те ще бъдат и нашата парола за лятото!

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *