fbpx

Моите десет минути- Сезон III, Eпизод 1: Родова памет

ИЗТОЧНИК

Скъпи приятели,

По идея на Лалка Златанова създаваме този аудио сериал, посветен на родовата памет.

В тези особено напрегнати времена най-вече ни е нужно да имаме своята опора, да се позовем на нещо изпитано, силно, вярно нам и на децата ни – на нашия род. От днес до Бъдни вечер ще говорим за родови традиции, силата на нашите предци и как да бъдем осъзнати за нея.
Благодаря за вдъхновението и на пловдивчаните: фотографа-перфекционист Христо Крачолов за великолепната авторска илюстрация на нашия сериал, за музиката, която разтопи сърцата ни и предизвика сълзите ни – музиканта и композитора, виртуоз на кавала Владимир Величков и за звуковия дизайн на перфектния Петър Тодоров, за излъчването във видео стрийминг на Чарли Варийски, за подкрепата на Д-р Милен Врабевски и Intelligent Music Project.

Епизодите в третия сезон на аудиосериала “Моите 10 минути – “Паметта говори” ще бъдат едновременно като математическо твърдение вярно по необходимост, психобиология, холистична терапия, журналистическо и краеведско изследване… 

В навечерието на Деня на християнското семейство си задаваме въпроса: Познаваме ли рода си и защо това знание е важен източник на информация за всеки един от нас?  

Насладете се! Благодаря, че сте с мен!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.