fbpx

Моите десет минути

Скъпи приятели, с Дарик радио започваме излъчването на аудио сериала “Моите десет минути”.

Първият епизод ще можете за чуете на 13 май, сряда, между 8:00 и 8:30 ч в “Дарик кафе”, както и в YouTube канала на Дарик радио и на тяхната страница в Интернет.

В новия аудиосериал на Дарик „Моите 10 минути“ каним на виртуална разходка всеки, който иска да промени нещо в хаоса на ежедневието си, да се чувства готов за динамичните промени, които ни предстоят, да живее с удоволствие,  да има повече време за себе си и за хората, които обича.

Избраната мисъл на деня е именно на основоположника на имунизациите Луи Пастьор  „Късметът се усмихва на най-подготвените“!

 „Моите 10 минути“ не е аудиосериал от уроци или лекции за живота.

Това е времето, в което ще си помагаме заедно да не пропускаме ценните си мисли. Да улавяме хубавите неща, които се случват около нас, но често не виждаме, защото много бързаме или умът ни отново е зает с вменени отговорности.

В това преживяване ще водя аз, Аида Марковска. Автор е Лалка Златанова. Ще бъдем с музиката на прекрасния пловдивски композитор и виртуоз на пианото Стоиц Гъдев, а автор на фото визуализациите към аудиосериала е Христо Крачолов. Музикален редактор е Петър Тодоров.

Да се насладим заедно на времето за рестарт.

Приятно слушане!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.