Рейки обучения – 1 и 2 ниво 🙂

9 март 2020

Скъпи приятели,

Идват традиционните пролетни обучения в Рейки. Аз съм посветена в Рейки през 2007 г., а от 2009 г .активно преподавам и обучавам НА ЖИВО. Рейки трябва да се усети, да се мине като настройка в присъствието на аурата на Учителя, нужно е да бъдем заедно.

Затова аз ще бъда и събота, и в неделя в Център „Делфи“, Пловдив, за да обуча, преподам и посветя всеки един от вас, който не се бои да бъде Рейки.

Освен това ще говоря и за „специалните“ деца – за тези, които са различни, нови, кристални и е толкова трудно на родителите и обществото ни да ги разбере и интегрира… а и нужно ли е това.

Отзиви от Рейки обучението при Аида:

Отзив на Ива Митева – Славчева от Рейки семинари първо и второ ниво в Пловдив, ноември 2017 г.

“Преживяването в този Рейки 2 обучителен семинар за практикуващ на Ади беше като обучение и взимане на пилотска книжка за голям Еърбъс ? Рейки 1 беше като обучението и взимането на шофьорска книжка С.

Всеки е виждал автомобил и самолет, чел е евентуално за устройството им, някои са връткали и “нелегално” кръгчета.
Именно тънкостите в прилагане на умения от опитни и обучени квалифицирани учители, които буквално натискат лостовете и хващат кормилото докато се учиш, предават ти и аромата и адреналина от горивото, смелостта и удоволствието да управляваш превозното средство САМ! Ето това беше за мен това двудневно преживяване.
Остава да практикувам и да има желаещи за моята помощ ?
Доколкото се познавам, аз съм упорит човек и докато не се усъвършенствам в нещо, продължавам да експериментирам с него… цял живот!“

Милена Георгиева: “Една нощ преди няколко месеца сънувах 3 ма Ангели на Изцелението, събрани в кръг и аз между тях. После ми чертаеха някакви символи със Светлина като японски йероглифи и обясняваха кое какво е. Аз не запомних нищо. Но на сутринта се чувствах отлично. Днес ми се изясни кое какво е и че това са били символите на рейки. Те на всеки показват. Но колко хора като будисткия монах Усуи последователно и с непреклонно намерение са търсили това Знание, за да го донесат и предадат Осъзнато в помощ на цялото.
….
На 25.11.2017 посетих обучението по Усуи Рейки 1-во ниво. Впечатлена съм от професионализма и високата стойност на преподаването за Духовния растеж на участниците. Благодаря на Аида „

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар