Рейки срещу вируси

13 март 2020

Скъпи рейкисти,

В тази статия се обръщам към Майсторите по Рейки и напредналите в Рейки, за да припомним важните принципи на лечение и възможностите да се работи от разстояние със силата на символите.

Най-важните символи, които ползваме в обстановка като настоящата обстановка са както следва:

Каруна Рейки символите, които са високо ефективни:

Каруна символи

Същината е символ МОТОР ЗАНОН

МОТОР ЗАНОН

МОТОР ЗАНОН – чрез него и символ на силата извеждаме вирусите от тялото. Той се нарича и АНТИВИРУСЕН.

Как го ползваме (според книгата „Магията на Рейки“ на Кристофър Пензак) – активираме три пъти Символ на силата /ЧКР/. Рисуваме Мотор Занон, активираме три пъти като казваме „МОТОР“, отново три пъти Символ на силата /ЧКР/. Представяме си, че Мотор Занон влиза в тялото на получателя, като спиралните извивки, приличащи на тирбушон привличат вирусите и ги „вкарват“ във фунията. Използвайте интуицията си, за да усетите кога да ги извадите. Когато сте готови, отново активирате три пъти ЧКР, после напявате три пъти „ЗАНОН“, и пак три пъти ЧКР.
По този начин, вървейки по обратния път, извеждате от тялото символа, пълен с енергиите на вируса. Сега го унищожаваме, като го поставяме в пламък, отдаваме го на Земята, за да го трансформира в светлина или използваме Рейки методи, чрез символите ЧКР, СХК и Халу. Аз предпочитам да го поставя във виолетов огън и да го „унищожа“.

При грип този символ има невероятен успех, вярвам и че при корона вирусите е така.

В моята практика използвам всички символи от Каруна Рейки и също: символ ЛОН СЕЙ, който премахва негативни последици от инфекции и от неподходящи енергийни програми.

Лон Сей

Символът се „прекарва“ от коронна чакра надолу през цялото тяло, като се включват и крайниците, като централната спирала се фокусира върху гръдния кош. Това е МОЩЕН символ, с много висока ефективност.

Ако вече бактериите са налице, добавете антибактериалния символ в гърлото и гърдите си:

Антибактериален символ

Срещу дезинформацията поставям прекрасния символ ВОДНО КОНЧЕ:

Желая на всички вас крепко здраве, младост и дълголетие.

Символ Водно конче

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар