Родът и неговата сила

19 май 2021

Корените на рода са от векове назад. Във вашият род, като и във всеки друг, са се родили и живели много, много различни хора. Всеки от тях е преминал през своите уроци и задачи, всеки е придобил своя индивидуален опит. Някои от вашите предци са се справили със задачите, поставени пред тях, други не са успели, но всеки от тях е направил каквото е могъл или е сметнал за необходимо и всеки от тях е стигнал до изводи и заключения, които именно са важни за вас – в края на краищата, всеки опит е ценен и така е добавил истини към родова памет. най-важни в рода са емоционалните теми и техните последствия.

Кръвните връзки са най-силните магически връзки. Частица от опита на всеки от вашите предци живее във вас, тече и пулсира в кръвта ви. В дълбините на историите на предците ви могат да бъдат скрити невероятни сили, права, потоци, алгоритми на победата или мъдростта на поражението. Трябва само да влезете в тях, да установите връзките, да активирате силата, която ви принадлежи по право във вашия си род.

Приемането на избора на вашите предци, осъзнавайки стойността на всяко тяхно преживяване за вас като техен потомък, ви позволява да потвърдите онези връзки, чрез които силата на рода може да тече правилно, както трябва – от предци до потомци, от по-старото поколение към по-младите, и то със качеството на обогатяващи, преподаващи, защитаващи и подкрепящи потоци на силата.

Свързването с родоначалниците на рода ви помага за укрепване на връзките с починали роднини и възстановяване на спечелените права, които впоследствие са загубени или отслабени от потомците им. Цялостната практика, свързана с рода, визията ви с всеки от предците, четири поколения преди вас могат да донесат на вас и децата ви просперитет, здраве и обогатяване във всеки смисъл.

Направете съвестно своята родова терапия.
Школа за родова терапия „Задругата на родонавтите“ има своите квалифицирани родови терапевти, чиито знания ще ви помогнат в това начинание.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *