РОДОВ СЕМИНАР

25 ноември 2019

Наближава „РАБОТА С ПРЕДЦИТЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ЧИСТАТА РОДОВА ЕНЕРГИЯ“ в гр. Пловдив

Кога: на 7 и 8 декември, събота и неделя,

Начало: от 10:30 в двата дни

Край: до 17:30 ч. в двата дни

Къде: в център „Делфи“ – Пловдив, ул. „Кирил и Методи“ 15, ет .2

С кого: Аида Марковска, холистичен и родов терапевт, мотиватор, Рейки учител.

Мнозина получиха това, за което дойдоха. Мнозина се сдобиха с мира и радостта. Родът ще ви доведе!

„РАБОТА С ПРЕДЦИТЕ И ПРИЕМАНЕ НА ЧИСТАТА РОДОВА ЕНЕРГИЯ“ е
семинар, посветен на сериозната и задълбочена медитативна работа с нашите предци – прародителите от нашите два рода, бащиния и майчиния. Чрез тях ще открием и почувстваме своята родова си енергия, покровителите на двата ни родителски рода и тези, от които и чрез които сме тук и сега, проявени на нашата земя.

Свързваме се с членовете на нашите семейства, основателите на рода и корена ни, искаме от тях прошка, виждаме и усещаме родовите си проблеми, задачи, пречки, но също и родовите успехи, сили и преимущества.

Ще изясним:

  • Какво е загубил родът ни през вековете, какво е спечелил и как това се отразява върху настоящия ни живот?
  • Законите на рода и тяхното въздействие. Чрез тях всеки от нас намира отговорите на въпросите защо в живота му се случват нещата, къде е корена на нашите таланти и неудачи, измолваме прошка от родовата си памет и даваме сами опрощение, като приемаме своите родители и предците си с чистота и обич.
  • Ще съберем получената енергия, ще я разгърнем и изпълним с любов, след което ще я изпратим напред по нашия път и по пътя на нашите потомци, за да може да достигне в нашето бъдеще.

Народът ни търси своя път

Ние сме народът, ние сме кръв от неговата кръв, памет от неговата памет. Ако всеки от нас открие и изчисти родовата си енергия, това ще тласне напред цялата нация.

Да си припомним кои сме, от къде сме, кой е Бога ни, коя е земята ни, защо сме тук и как може да помогнем на нашата цялостност тук и сега да се реализира. С помощта на методите на този семинар влизаме в контакт с паметта и с колективното съзнание, част от което е и съзнанието на всеки от нас, създаваме поток от енергия и благословии осигуряващи нашето благополучие и постигането на желанията ни.

Всеки ще има възможността да почувства и отнесе със себе си едно ярко преживяване от контакта със силата на своята родова енергия и с енергията на нашия народ. Влиянието на свързването с родовата енергия върху живота на човека продължава с години, насочва в правилната посока курса на неговите стремежи и успехи.

Всеки намира покоя в себе си и в своето семейство. Работата е сериозна, подкрепена със силни визуализации и със силата на петте ни сетива, с интуицията ни и знанията, с които сме родени.

Ще бъдете ли с мен в това пътуване?
Вярвам, че ще бъдете удовлетворени и щастливи да се докоснете до родовата си енергия. След това ще я съберем, разгърнем и изпълним с любов, след което ще я изпратим напред по нашия път и по пътя на нашите наследници, за да може да достигне в нашето бъдеще.

За повече информация за семинара: на телефон 0 888 727 094 или adi @ boss.bg
Отзиви на участници: https://aida.bg/shop/wp/otzivi/
Повече за Аида: https://aida.bg/shop/wp/za-aida/
Местата са ограничени, за това е необходимо предварително записване.

Стойност: 180 лв.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *