Родовата карма: изцеление и изчистване на потоците на родовата енергия и сила

7 юни 2021

По материали на Институт Реинкарнационики 

Родители, потомци, роднини, род… За някои от нас в тези думи имат огромна сила, но за други от нас в тях има огромна болка. Понякога това е много осезаемо болезнена история, свързана с татко и мама, баба и дядо, с деца.

Трудно е да се разбере прчината – енигмата, когато става въпрос за ситуации, повтарящи се от поколение на поколение или за наследствени заболявания.

Къде и как да търсим корените на такива дълбоки нарушения в родовата система? Как да променим ситуацията, в която се спъваме през целия си живот? Как да намерим произхода на проблемите, чиито корени са дълбоко в миналото, във вашето семейство, в рода ни назад? Как да пречистим кармата на рода си и да променим живота на бъдещите поколения? Какво знаем за рода си?

Изглежда, че сега има много начини за решаване на толкова сложни проблеми. Това обстоятелство ни носи надежда, че можете да прекъснем порочния кръг, по който понякога се налага да вървим години наред. Реинкарнациологията предоставя нова перспектива за решаването на родови проблеми, предлага уникални възможности за решаване на им и за задълбочено проучване на енергийните блокажи в родовата система.

Като начало си струва да разберем какво е род и кои са ни роднините. Реинкарнациологията отговаря на този въпрос по мащабен и многоизмерен начин. В крайна сметка, ако се замислите върху факта, че родът ни е от десетки, стотици поколения и във всяко поколение има сестри и братя, се оказва, че почти всички сме свързани в една или друга степен. Но това не е всичко. Марис Дрешманис, ръководител на Института по реинкарнация казва: „Не забравяйте, че вашата душа се е въплътила не само в това физическо тяло, но и в много други много, много пъти. И всеки път, когато имате кръвни роднини зад гърба си, в продължение на много поколения. Но в други инкарнации сте били в различни страни, от различни националности и затова не е изненадващо, когато ние, пътувайки през минали инкарнации, с почти всеки човек, когото срещнем по пътя си, можем да намерим връзка. Ако разгледаме каталога на нашите въплъщения, то по един или друг начин сме се сблъсквали с почти всеки човек на планетата. „
Това разбиране на родовите отношения дава съзнание за дълбоката взаимовръзка и единство на всички процеси на Земята. За пореден път се доказва, че разглеждайки собствените си връзки и развързвайки възлите на нашата съдба, ние влияем върху живота на огромен брой хора.

При медитация -визия се потапяме в родовата си съдба и можем да видим как изглежда родословното дърво, как енергията от рода на майката се различава от енергията на бащата, как тече тази енергия, къде е нарушен нейният поток и защо.

Трудно е да се оцени значението на родовите взаимоотношения. В крайна сметка това е връзката ни с най-близките хора – родители, деца. По своя вид способността да изграждаме тези взаимоотношения се предава на нас. Ние получаваме способности и таланти от нашите предци. Състоянието на родовата енергия до голяма степен се определя от здравето и емоционалната стабилност на членовете на рода. Ако енергията на семейството върви гладко, без пропадания, заплитания, загуби- тя е източник на огромна сила, стабилност и подкрепа за всички негови членове за много поколения напред.

Семинарът, който ще ви донесе визиите, необходими за работа с родословното дърво:

https://aida.bg/shop/event/golqmrodovseminar2021/
ГОЛЯМ РОДОВ СЕМИИНАР 2021

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *