fbpx

25 юли: “Предците- тяхната орис е наша съдба”

Предстои семинар за 10-те родови закона и тяхното влияние върху нашата съдба. Той ще се проведе присъствено, в един ден на 25 юли 2020 г, събота , от 10:30 до 17:30 ч. в Банкя, до София, в частен дом. Имаме само 10 места!

Води: Аида Марковска родов терапевт, мотивационен оратор, Рейки учител


“Предците – тяхната орис е наша съдба” е семинар върху основните десет родови закона и тяхното влияние в живота ни, правилната им интерпретация и разбиране. След този семинар ще имате по-голяма яснота относно нарушаването на законите и отражението им върху живота и здравето на потомците.

худ. Юлия Янарова

Семинарът е посветен на сериозната и задълбочена теоретична работа с нашите предци – прародителите от нашите два рода, бащиния и майчиния и чрез тях ще открием и почувстваме своята родова си енергия, покровителите на двата ни родителски рода и тези, от които и чрез които сме тук и сега, проявени на нашата земя. Свързваме се с членовете на нашите семейства, основателите на рода и корена ни, искаме от тях прошка, виждаме и усещаме родовите си проблеми, задачи, пречки, но също и родовите успехи, сили и преимущества. Какво е загубил родът ни през вековете, какво е спечелил и как това се отразява върху настоящия ни живот.Ще ракажа подробно за десетте закона в рода и ще изясня тяхното врияние върху нашата съдба.


За повече информация за семинара: Аида на телефон: 0 888 727 094 или adi@boss.bg

Отзиви на участници: https://aida.bg/wp/otzivi/

Повече за Аида: https://aida.bg/wp/za-aida/

Стойност: 120 лв, ОГРАНИЧЕНИЕ ДО 10 МЕСТА. Мястото се запазва при капариране на 50% от стойността на семинара. При отказ, капарото е невъзвръщаемо.

Виктор Чултарски, Пейзаж от Лесидрен, Пленер Лято 99
Victor Chultarski, A Landscape from Lessidren, Workshop Summer 99

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.