Силата на рода

23 юни 2020

„Ако не знаете къде отивате,
спрете и помислете:
от къде идвате. „

Никой от нас не е дошъл сам по себе си на този свят. Ние всички идваме отнякъде. Всеки от нас принадлежи по своето рождение към различни системи: ние сме представители на своето семейство, националност, религия, род, общество.

Най-мощната от тези системи е родовата. Всеки от нас е частица от род, частица от поредица от поколения; връзка във веригата, която обединява предци и потомци. Всеки род носи своята индивидуална програма и задача. И всеки човек се ражда в определен момент, в определено семейство – житейската му мисия е съобразена със задачите които са зададени на рода. И от това, доколковсеки от нас я осъзнава, зависи това какъв принос ще получи неговият род – положителен или отрицателен.

Във всяко семейство има програми – съвкупността от действията, традициите, вярванията, емоциите на нашите предци. Понякога всички правим неща, без да мислим за тяхната цел, просто защото „това е толкова обичайно в нашето семейство.“ Родовата ни програма може да носи огромен слой положителна или отрицателна информация. Независим от това, по каква програма се развива родът ни, той се заражда и съществува по определени, природни закони, които са универсални за всеки род и семейство.

Родът ни е източник на ценна жизнена енергия. Знанията за това как се е развивал родът, ни помага да осъзнаем на първо място своите житейски задачи. Нужно е да осъзнаем, в кое сме успешни и къде се проваляме, за да утвръдим и развием своите способности и да постигнем своите мечти.

Когато осъзнаете своята родова програма и мисията, която е възложена на вашия род, вие приемате в себе си своята родова сила, поемате отгворност за реализирането на родовите задачи и тогава се включвате в най-мощната енергийна програма – тази на вашия личен първоизточник. Вие се съединявате с рода си и влизате в потока на неговото знание и мъдрост; усещате невидимата, но категорична поддръжка на предците си; осъзнавате своето предназнаение на този свят; получавате сила и вдъхновение да сътворявате своя живот и да постигате желанията си; приемате причините за досегашните си несполуки и ги остранявате – както за себе си, така и за потомците си.

Родовата терапия е мощен инструмент, с който се подпомагат тези осъзнавания. За записване за лична родова терапия: adi@boss.bg или през ФБ съобщение.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *