Две мои участия през юли -Sping aware festival July и Couching Real

13 юли 2021

Каня ви на моята лекция в Spring Aware festival на 14 юли, l 18:30 ч Събитието може да видите тук.

Родовата подкрепа – важно условие за здраве, успех и щастие в живота! Родители, потомци, роднини, род… За някои от нас в тези думи имат огромна сила, но за други от нас в тях има огромна болка. Трудно е да се разбере причината – енигмата, когато става въпрос за ситуации, повтарящи се от поколение на поколение.

⁉️Как да променим ситуацията, в която се спъваме през целия си живот?

⁉️Как да пречистим кармата на рода си и да променим живота на бъдещите поколения?

⁉️Какво знаем за рода си? Трудно е да се оцени значението на родовите взаимоотношения. В крайна сметка това е връзката ни с най-близките хора – родители, деца. Ние получаваме способности и таланти от нашите предци. Състоянието на родовата енергия до голяма степен се определя от здравето и емоционалната стабилност на членовете на рода. Ако енергията на семейството върви гладко, без пропадания, заплитания, загуби- тя е източник на огромна сила, стабилност и подкрепа за всички негови членове за много поколения напред.

?Ще завършим с родова визия: „Поток на здравето, поток на любовта“? По тези и още въпроси ще говорим с Аида Марковска – холистичен и родов терапевт и преподавател, мотивационен оратор, евдемонолог /изследовател на щастието/, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти. ✅Практикува и преподава холистични методи за развитие на личността от единадесет години и за нея това е основно житейско призвание. ✅Вярва в баланса и възможностите за единение, вродени във всеки човек. ✅Убеден оптимист, търси и открива най-добрата и светла страна, която притежават хората, извежда я на преден план и я осветява за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.
Очакваме ви! Може да се регистрирате за събитието тук: ?https://fb.me/e/E7M48zJN

След това през цялата седмица от 15-ти до 22- ри юли, вечерно ще имаме НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ вечерни беседи от платформата на Couching Real, които може да намерите тук. Събитията могат да се проследят и от групата, която е създадена, където дискутирам вашите въпроси.

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *