Светлината на Книгата….

30 август 2018

Свързано изображение
Вчера цял ден работих с Акашовите записи и информацията в тях. Хората чуваха и разбираха, смееха се, плакаха, но разбираха чудните ангелски послания. Интересното е, че често аз изобщо не разбирам посланието, ангелите го казват по няколко различни начина, за да мога да го предам точно и въпреки това, за мен посланието е напълно неясно. Но човека, за когото е предназначено се разтърсва, тръпките минават по кожата и той казва: „Да, това е, разбрах, едва сега го виждам в тази светлина“. Затова е благодатно да четеш в Книгата на знанието, за да виждаш колко мъдрост, сила и радост има в посланията.
Ангел Отварянето на акашовите записи има и друг аспект. Човек чува концентирано и разбира ясно за кратко време силни неща за себе си. И просто отказва да ги приеме. Идват във висока концентрация, много различно структуриращи ежедневието и въобще живота ни. Не, че няма човек да разбере поднесената информация, напротив, но ако няма сила в сърцето си и твърда решимост да се довери на ангелите – просто ще я отхвърли.
Резултат с изображение за angel of knowledge and wisdomАнгелите, разбира се, не се сърдят на това. Те познават нас като изключителни същества и ни се радват и обичат много. Ангелите се засмиват и казват: „Нека попита за това след няколко месеца“ или „Ще разкажем точно, но човекът не е напълно подготвен за това, което има възможност да постигне“. Да получите ясна информация, с точно послание е важно, но не по-малко важно е да разберете вашата работа, отговорност и важността на вашия избор да промените нещата към оптимално и върховно добро. Т.е. към Божествената същност и воля.
Визионерските дни са много наситени с хора и ситуации и въпреки физическата умора съм пълна с енергия, която влагам в размисли за получените послания, за тишина, в която да приема Светлината и нейната лечебна сила. Защото освен информация от тази Светлина идва и лечебна енергия.
Благодаря на всички, които получават и работят по своите чисти Акашови послания и от Книгата на знанието и живота.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *