fbpx

Тяло от светлина. Отъждествяване с Тялото от Светлина

Представете си себе си като определен обем от пространството и този обем от пространството е с формата на яйце. Заемате определен обем от пространството и сега започвате да разглеждате този обем – отгоре, отстрани. Тогава започвате да гледате на себе си от позицията “Аз не съм това, не съм онова, не съм друго”. Сякаш обелваме ядка, а вашата задача е да усетите сърцевината на ядката, да усетите своя Аз. Тя не трябва да се измисля, не трябва да се представя, а да се усеща. Да чувствате, че “Аз съм това”. Почувствайте, че не сте тяло, не сте уши, не сте кръв, не сте лимфа, не сте форма, не сте молекули, а “Аз съм светлина”.

Задачата ви е да навлезете в светлината, да се почувствате като облак светлина, който просто е съчетан с вашата форма и който може да излезе от нея във всеки един момент (има седем прозореца, през които може да излезе).
Съсредоточете се и не се разсейвайте с нищо. Това същество трябва да бъде намерено, не измислено, не въобразено, а открито. В това пространство то съществува, сто процента и е структурирано достатъчно добре по простата причина, че това не е първото ви въплъщение.

(с) Б.М. Моносов

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.