fbpx

2022 -годината на огнения Жезъл

Здравейте, приятели,

В дух на забавление и с желание да се разведрим публикувам със съкращения и съвсем сериозно една прогностична статия на Анжелика Аздамова за 2022 г- годината на Огнения жезъл.

На 28ми от 18:30 ч с Ваня Кънева ще ви очакваме на нашето събитие „На прага на година 6 – 2022 -поглеждаме напред“, където ще имате възможност да чуете още интересни визионерски предсказания и интуитивни насочвания за идващата интересна и безспорно вълнуваща година.

See the source image

„Огненият жезъл или тризъбецът е символ на предстоящата 2022 г. според лунния оракул. Свързан с елементите Огън и Вода, Жезълът носи мощна мъжка енергия (Пръчката, Тризъбецът на Шива, Шива Лингам, Тризъбецът на Нептун…), като разчита на интуицията, предразполага мъжете към предприемачество и започване на собствен бизнес. Ако енергията не се реализира,  Жезълът може да те превърне в алкохолик (желанието да потушиш огъня с вода), да те накара да се потопиш в света на илюзиите и фантазиите (което обаче, би било полезно само за писатели на фентъзи, сценаристи, композитори и създатели на игри).

Освен бизнеса по принцип, кои са конкретните области на дейност, които Жезълът предпочита? Преди всичко добив на нефт, газ и всичко, свързано с горивни материали и горива. Жезълът има отношение и към алкохола („огнената вода“), както и към други начини за бягство от реалността (игри, виртуална реалност, фантазия). Второто му име, Тризъбец, ни подсказва, че морската тема, морските пътешествия, военноморските сили ще са актуални, както военноморската индустрия. От военна гледна точка „Тризъбецът“ е свързан и с ракети, бойни глави, боеприпаси, производство и доставка на боеприпаси, а като мирен вариант – фойерверки, пирати, салюти. Той подпомага туризма, опознаване на други култури, висшето образование, книгоиздаването, чуждите езици, преводите.

Допълнителните карти на годината са Жерав и Пълнолуние и те подсилват водния, интуитивен компонент на Жезъла.

Мъжете трябва да търсят подкрепа в интуицията си и в интуитивните жени, а жените – в истинските си желания и в енергичните, предприемчиви мъже. За социалното ниво на мъжете е важно да имат добре поддържана, красива жена и хармонично жизнено пространство. Небрежният, твърде зает с печелене на популярност, събиране на „лайкове“ в социалните мрежи мъж в 2022 г. ще „блести“ само с пропадане в алкохолизъм. И обратното: с оставането само в мечтите, вместо да печели пари, жената ще „осветява“ само един беден, празен живот. Това е очевидно в Годината на жезъла и през 2022 г., когато става критично важно. Ето защо обновяването на интериора и гардероба се дава единствено на тези, които отдавна не са го правили. Но не за PR и за да се съобразяват с модните тенденции, а за себе си и семейството си, за да намерят хармония. Няма да се толерират неща като възстановяване на външния вид с козметични, подмладяващи процедури.

See the source image

Необходимо е повишаване на активността, работоспособността чрез програми от лечебни мерки, повишаване на енергията на организма чрез инфузии, биологично активни добавки към храната. В отрицателен план се наблюдава наплив на „женствени“ мъже, желание да бъдат красиви и да живеят сами в красива къща, нарцисизъм, егоизъм. Що се отнася до жените, приливът на активната мъжка енергия на Жезъла е насочена към самодостатъчност, самота за онези, които горят от желание да водят сами бизнес или активен социален живот.

Като цяло може да се каже , че ролите на жените и мъжете се разменят и стават допълваща се двойка или всеки от нас ще има своята комбинация от мъжки и женски енергии в себе си. Тенденцията е да избираме двойката не с главата си, а с… друго място, или чрез съчетаване на духовните си идеали, като едното не изключва другото.

През следващата година ни очакват законодателни промени, защото жезълът е и картата на властта и закона. 2022 г. поставя въпроса: обединени ли са правителствата и нациите – или живеят в отделни светове, сами за себе си? Отговор на този въпрос ще дадат законите, които се приемат – закони, които ще покажат колко добре гражданите на всяка страна общуват със своите съграждани и управляващи. Ще е важно и това доколко гражданите на всяка страна съобщават на властите своите нужди и доколко властите ги чуват. Това е двустранен процес.

Жезълът/пръчката отваря и кран на поток от награди и наказания, така че законодателните промени ще бъдат различни: някои ще получат финансова подкрепа от държавата или от големи компании, а за някои законите и наказанията се затягат, служат като ограничение, пречка.

Законодателните промени през годината са свързани с , но също и с вътрешните въпроси, жилищното настаняване и комуналните услуги, най-основните нужди на населението и околната среда.

Газ, нефт, горива съчетани с характеристиките на Жезъла, ще акцентират световната политика и икономика върху проблемите, свързани с добива и транспортирането на енергийни ресурси, с ограничаването на потоците на горивата, с поставянето на бариери през доброто снабдяване.

Очакваното положително проявление на Жезъла е в следното: лечебната енергия се насочва към  пандемията от коронавируси , като я ограницача и почти  спира. Ще се приемат и закони, които срещат одобрението на народа.

Негативно проявление на Жезъла е в опасността от бедствия, природни или причинени от човека, свързани с водни или огнени стихии, изтичане на запалими вещества, също с военни конфликти, акцентиращи върху разпределението на енергийните ресурси. Ще сме свидетели и на народен гняв в отговор на непопулярни решения на властите.

Темата за храната и женските емоции е винаги актуална. Сферата на допълнителното образование отдавна се захранва от жени. Включително бивши успешни бизнесмени и просто всички мъже, които не могат да се конкурират със своя пол, намират спасение в „курсове за жени“ (печелене за жени, учене (печелене на пари за жени, как да се запознаете с успешни мъже, астрология за жени, психология за жени…).

През 2022 г. тенденцията „образование за жени“ ще достигне своя апогей, събирайки максимална реколта от незадоволеното женско его. След това, надяваме се, ще придобие по-подходяща форма.

През 2022 г. може да се наблюдава нарастване на раждаемостта и появата на истински,  наистина забележителни личности в бизнеса, политиката, културата, книгоиздаването – ще се напишат и създадат изключителни произведения. Ще виждаме награждаване на жените, миротворците, пацифистите. Популярността на произведения за герои, война, патриотизъм, политика, духовно познание, апокалипсис, манна и небесно наказание  ще нараства още повече. Ще се появят нови известни автори и високодуховни идеи. Ще се повишават нуждите на всеки от справедливост, красота, хармония.

See the source image

Годината 2022 е посветена на изкуствата, особено на музиката.

Отрицателната страна на Жезъла е, че всеки мързелив човек ще започне да публикува своята автобиография, своята книга, произведение. Ще се използват популистки теми (расизъм, сексизъм, защита на животните…) за самореклама. Ще имаме обвинени бизнесмени, политици в тормоз (естествено, с публикуването на автобиографична книга). Народът ще проявява желание за подчинение на идоли или, напротив, отхвърляне на всяка власт, обявяване на личността си за „държава“. Ще нараства и потокът от печатен спам, геометрично нарастване на  броя нови марки, които не се различават една от друга. Но ще намалеят намаляване на нуждите от алкохол и храна.

Жезълът  в съчетание с Жерава и Пълнолунието дава желанието да живеете спокойно и да бъдете себе си. Ще бъде успешно и установяването на правилни лични граници.  Ще приемете  личните ограничения (например, че никога няма да станете политик, защото не обичате задкулисието, това не е за вас). Отрицателна страна в личен план е вътрешната дисхармония, противоречивите желания и неприемането на себе си, които водят до конфликти, истерия, невроза, алкохолизъм. През тази година всеки от нас ще е нужно да опознае и приеме себе си.

Препоръчват се Рейки, Цигун, лечебни, шамански и дихателни практики, активна работа с елементите на огъня и водата, а лагерните огньове на брега на реката или морето ще ви заредят с жизнена енергия. Използвайте активно и аромотерапия.“

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: