fbpx

5 закона на щастливия брак

Във връзката има пет основни положения, които можем да наречем основни за щастливия брак:

1. Общи възгледи за живота, близък мироглед. Това, на свой ред, се основава на личните ценности и морала на човека. Не се опитвайте да поставите своите морални устои и ценности над тези на партньора. Нужно е да имате обща ценностна система и разбирания за теми като: отношенията в семейството, възпитанието на децата, приятелството, парите, работата, удоволствията, развлеченията и т.н.

2. Самодостатъчност и на двамата партньори – духовна, финансова, емоционална, ментална. От тази самодостатъчност произлиза уважението към личността на партньора. Безуловно.

3. Сексуалните отношения – близки потребности на този фронт, съвпадащи вкусове относно количеството, начина и качеството на секса, стремеж и желание за докосвания, прегръдки, отношение към тялото на другия.

4. Умението да разговаряте един с друг. Да не се страхувате да говорите, да се изслушвате с истински интерес, неподправен. Не се бойте да разговаряте един с друг и то във всяко подходящо време.

5. Не злословите и не зломислите за своя партньор никога и по никаки поводи- както вербално, така и ментално. Бъдете опора и гръб един на друг, пазете се от неприятности и травми един друг.

Никакви женски тренинги не повишават нивото на женствеността, нито мъжките упражнения ще направят мъжа силен и отговорен. Не губете време в глупости – вижте истината в очите. Бъдете себе си, обичате се, обичайте себе си и своя партньор.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.