Моите 10 минути: епизод 20

16 юли 2020

Аида Марковска
Аида Марковска
Моите 10 минути: епизод 20
Loading
/

Епизод 20: Емоционално здраве. Забавлявай се!

Източник

В ден като днешния, който ще бъде отбелязан в най-новата история на България като поредната дата на всеобщи протести в цялата страна, ще ви изненадаме като ви провокираме в следващите 10 минути да не мислите за гнева, колкото и голямо да е насъбралото се недоволство в момента.

Основната причина е доказателството, че отрицателните емоции се отразяват зле на здравето ни. И обратно – положителните –  освобождават химически съединения в мозъка, които карат тялото ни да се чувства добре. 

Каква е връзката между силата на ума и емоционалната интелигентност и как тя ни помага да постигнем не с омраза, а с усмивка това, към което се стремим – чуйте (и гледайте) в предпоследния 20-и епизод от този сезон на „Моите 10 минути“. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tHTNXipx2CY[/embedyt]

Аудиосериалът се излъчва по идея на Лалка Златанова, със специалното участие на Аида Марковска и авторската музика на Стоиц Гъдев. Фото визуализациите на Христо Крачолов в този епизод са от остров Лембонган в Индонезия, резервата Monkey Forest на о. Бали и от Нова Зеландия. Използвани са и много красиви кадри от Пловдив. 

Саунд дизайн Петър Тодоров . Видео стрийминг Чарли Варийски 

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *