8/8

8 август 2019

Днес е добре да интегрираме новите енергии и силата в себе си, като през чист портален ден. Да, календарът е човешкото измерение на времето, но сега нашата цивилизация се движи по настоящия такъв и 8/8 става за нас силен, енергиен източник.

Днес бъдете щедри, в лъва щедростта е изконна, от вътре; днес бъдете великодушни, бъдете широко скроени и до край отговорни за всичко, което мислите и правите.

Все ме питате, дари правя „нещо“ в тези дни.Познавате ме, без „нещо“ няма да сме това, което сме. „Нещото“ днес е важно. Също така знам, че в настоящето самостоятелната работа дава повече сила, от колкото случайните сборища – това и сами можете да прецените. По-силно от нея е само ОСЪЗНАТОТО партньорство и искреното покриване на твоята лична част от това партньорство като работа, задължение, сила и значение.

За тези от вас, които искат осъзнато да влязат в силата на съчетанието БОГ-СЛЪНЦЕ-ЧОВЕК, е необходимо да изпълнят своята свята част от троичната програма. Без изключение! СЛЪНЦЕТО и ТВОРЕЦА неизменно, винаги и безотказно изпълняват своята част.Днес Архангелите ни дават много, много широк диапазон на светлина- в пълния й спектър- наистина е великолепно и мъдро да я приемем и да насърчим и призовем тези СВЕТЛИННИ същества в тяхната работа- да бъдат ментори, съдружници и сътворци с нас в Божествения чуден свят. Нов свят!

Прекрасен да е денят ви!

8/8/2019
Енергия, щедрост, сила, сътворчество!

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *