Акашови послания април 2020

1 април 2020

Приятели, следва част от Акашовата прогноза на ангелите за април 2020

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HfYYnNZTiwg[/embedyt]

Винаги сме с вас! Това е първото, което искаме да ви кажем. Винаги означава винаги – когато и където и да сте, в каквото и да пребивавате. Ние знаем, че присъствието ни е неуловимо, твърде отдалечено и неясно за повечето от вас, затова се опитваме да ви докосваме по-силно, по-явно и с повече думи. Помолихме за тишина и по-малко приказки, за да ни чувате по-добре. Не ни чувате ясно в огромния шум, който създавате. Толкова много обичате да общувате и да пишете, и това ни  радва, но само за сега трябваше да чуете сърцата си. В моментите, в които сте много тъжни ни чувате отлично. И в моментите на много болка. Но не и в гняв, страх или безцелност.

Времето, в което трябва да се вглъбите в себе си постепенно отминава. Минават дните, в които самоотдалечеността и спокойствието ще са ви добрите съветници. Идва времето на камбаните, на високоговорителите и на силната емоция. Нека да ви съобщим, че в силна емоция се случват най-големите промени, наричаме ги скокове през измеренията и тези скокове предстоят сега.

Необходимо е сега да включите умовете си на висока скорост, да се досамообучите, да се пренастроите към работа и действия. Моля ви да разберете, че само НОВИТЕ идеи, чисто новите подходи, нестандартните решения ще бъдат толерирани и подкрепени. Затова при всеки от вас, при който започват промени – нека ги приветства и да се радва от душа, промените са живот, те означават и бъдеще точно сега. Те предстоят, вие ги реализирате- първо в умовете си, след това в сърцата си и накрая през действията си- но сега това ще става доста по-бързо от обичайното, на което сте свикнали. Експлозия от нови и хубави неща всеки от вас може да очаква. Промени ще има в природен и земен аспект, промените във времевата линия вече са факт, очаквайте нови открития в научен план, но най-вече нова канава, нова основа на общуване и разбирателство. Не, няма да се отдалечавате повече един от друг, апогеят на това е сега, отдалечаването е на края си, следва нов начин на прибиране един към друг. Старите устои рухват, новите ще изградите сами и то бързо и целенасочено. Страховете винаги са излишни- но сега особено много са излишни. Вярвайте в собствения си разум, човечеството дълго вървя към образование, култура и глобализация, за да може точно тези инструменти да ползва сега, когато става особено нужно.

В килията на телата ви вече има прозорче и през него влиза светлина. Телата ви не са затворени системи- общуват с всичко наоколо и те, телата ви, ще са следващата ви вярна посока – телесни промени в направления, които не сте предполагали. Ушите ви ще чуват всичко на света, очите ви ще виждат всичко, ръцете ви ще докосват всичко и по този начин ще се приближите още една стъпка към съвършенството.

Не можем да останем встрани, защото ние сме част от вас. Усетете ни, няма от какво да се боите, ние винаги сме били и ще бъдем заедно -едно цяло в светлината на истинското съществуване.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *