Ангелските напътствия март 2022

1 март 2022

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Бели и червени, здрави и засмени!

Помните, вероятно, че за февруари напътствията бяха в разширяване, покоряване, действие и сила. Да, февруари в личен и мунданен план изпълни своята мисия на запомнящ се, много динамичен, променящ съдби месец. За повечето от нас напътствията бяха насочени към външна реализация, към поставяне на мисленето и усещанията в нова, по-силна и по-стилна посока. Сега март идва и аз отново чукам на портите на Акашовите градини с молба да ни напътстват и осветяват пътищата ни и през идващия месец март.

orange mason jar in body of water

Сега посланията са още по-вълнуващи. Това разширение в съзнанието и отзоваването на повече сила в нас става съвсем осезаемо. Всяка дума ще е важна през идващия месец, всяка мисъл ще има своето огромно значение, затова и в думите, и в мислите си е нужно да бъдем максимално прецизни. Желанията ни ще се изпълняват мигновено, но ако срещу нашите желания има такива в обратната посока и със същата сила – то сблъсъка ще е чутовен и отломките ще бъдат навсякъде. Затова съветът е да намалим емоционалността в себе си до приглушаване и да оставим вълните на нашия живот да преминат от бурни валове в тихо, прозрачно, чисто огледало. За нас няма да е трудно да го направим, ако само не забравяме да внимаваме за думите си и да изричаме словото само в правдата, без да засягаме никой, без обидата, без никакви обвинения и претенции. Нужно е да помним, че всяка претенция, която заявим, всяко изискване насочено извън нас самите ще ни постави в същото положение много скоро- от нас ще изискват и настояват за нещо, което ни уязвява и ни поставя в изпитание. Затова, настоятелно ни напътстват да преброим думите си и да ги отчитаме като бисери и маргарити- нека нашите думи бъдат ценни като златото, което е в сърцата ни.

close up photography of green moss on rock

В мнозина от нас ще се родят идеи, които ще могат да направят света по-спокоен и мирен, но тези идеи е нужно да се обединят в мощно общо мисловно поле с една и съща вибрация на любов и смирение. Каква хубава е думата „смирение“, тя носи посланието да бъдем в и с мира в нас и извън нас!

Силата на водата през настоящата година е чутовна и сега през март към нея се добавят стихиите на огъня и въздуха, но земята е уязвима – това казват ангелите, затова земята ще бъде подпомогната от въздуха, водата и огъня и ще могат заедно да запазят кръста на създанието стабилен. След това от нас зависи да добавим и духа към него, за да изгрее звездата на справедливостта и сътрудничеството между хората и народите.

balance macro ocean pebbles

Промените продължават силно, непрестанно и все така внезапно и по някакъв нов начин променят човечеството – духовната същност на хората е вече с изцяло нова тъкан, във физически аспект също така мощно вече проличават промените и ние, хората ставаме все по-малко привързани към плътта си и все по-привързани към духа си. Не знам дали това е за добро или не е, но старата доктрина, че телата ни са храмове на душите ни вече няма да е така силна- телата ни напускат духа ни, духът ни е силен и мощно ще свети над всяка плът, над всяко материално и тлеещо, загубващо форма и предназначение тяло. Тези процеси са отдавна стартирали, но вече са видими, вече нямаме за какво да се уловим в телата си: нито форма, нито цвят, нито пол … Нищо в тях не ни вдъхновява и не ни носи това удовлетворение, което духът ни носи в своята нова подвижност и откривателството във височините над обикновения земен свят. Защото в пластовете на същия този свят има още толкова невидими, незнайни до сега, само усещани, едва долавящи се пластове, които идват на преден план и ще ни дават усещането че сме многопластови, многомерни, много различни.

Посланието на ангелите за март: прозрачност на мислите, на идеите, на желанията, на ума- чистота и пълна прозрачност, бъдете като чиста изворна вода. Нека никъде във вас да не остане сянка или тъмнина. Чисти като снегът по върховете на планините. Чисти като детска сълза. Чисти ….

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *