Моите десет минути- епизод 4, „Страхът“

21 май 2020

Аида Марковска
Аида Марковска
Моите десет минути- епизод 4, "Страхът"
Loading
/

През изминалите два месеца се наслушахме на новини, които системно насаждаха страх и негативни емоции. Колкото и да е неприемливо това от всеки здравомислещ човек, няма как да не ни влияе.

НО, докато определени хора и норми се опитват да ни диктуват от какво и как да се страхуваме, ние избираме как да реагираме на всяка ситуация. И ако знаем в какво да трансформираме страха – може да се случи само едно: да спечелим много!

„Понякога губиш и неща, които са много по-важни от футболния мач – семейство, приятели, работа, пари…Обаче играта продължава. Достатъчно е да не се отказваш. Да падаш и да ставаш. Това е играта. Иначе не е интересно.“

Думите са на големия голмайстор Джими Грийвс (след като вдига световната купа на Уембли на финала през 1966, при който Англия побеждава Германия след т.нар. „призрачен гол“ и хеттрик на сър Джефри Хърст;))

Можем ли да приемем живота като игра и да игнорираме страха, когато се появи?  Търсим отговорите в епизод 4 на „Моите 10 минути“.  Не забравяйте, че докато слушате, може и да гледате сериала на страницата на Дарик кафе във Фейсбук. Днес е с изключително интересни и красиви фотографии.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dsV0MBpiYss[/embedyt]

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *