НОВОТО ВРЕМЕ – Епизод 4

2 април 2021

Аида Марковска
Аида Марковска
НОВОТО ВРЕМЕ - Епизод 4
Loading
/

ОТ ДАРИК РАДИО

В пика на третата вълна от епидемията, много от нас преживяват най-трудните моменти в личния си живот, в работата, в частния си бизнес…

Миналата година по това време, в Рубриката „Моите 10 минути“ по Дарик радио, заедно с холистичния и родов терапевт Аида Марковска си говорихме за това – възможно ли е и как да преминем от режим на оцеляване, в режим на процъфтяване.  Как да запазим самообладание дори и в критичен момент за нас и близките ни?

Днес, в първия петък на април 2021 година,  като че ли отново се чувстваме в центрофугата на хаоса, породен и от голямото неизвестно за бъдещето. Какво ни очаква след една седмица, след един месец, лятото, след година или две…? Изправени сме може би пред най-сериозния си избор – да се поддадем на страха или да намерим сили в себе си, въпреки всичко. 

Можем ли точно сега да си спомним, че всичко е просто част от играта, наречена живот? И че много скоро ще можем да стъпим отново на твърда земя? 

Дотогава обаче трябва да проявим нов разум, търпение и вяра, че прекрасното предстои, стига да запазим доброто в себе си. 

Кураж е думата на месец април, според Аида Марковска. А може би ще ни е нужна и смелостта на дете, което не знае какъв е адреналина горе на въртележката и се качва с любопитство и готовност да преживее нещо ново…

Да чуем какво има да ни каже още точно сега Аида Марковска. 

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *